Co to za firma (zamiennik)?
Tak na przyszłość aby nikt tego nie brał.
Ps. Każdego dnia doświadczam gówna w jakim przez chwilę przyszło mi żyć (chwilowy powrót do PL). Admin wybacz słowa, lecz innych nie ma. Co w łapę złapiesz to się sypie. Chemia, płyny, narzędzia a teraz i części. Strach cokolwiek kupić. Jeszcze kilkaatek i szczerze mówiąc, bedziemy montować tylko OE. Wczoraj dostałem ślizgi zacisków do Polo. Różnica około 0.85mm. Nie wchodzą gwintem w obudowę zwrotnicy. Firma GS.
A propos gówna, od tygodnia szukam doktorka który ma umowę z NFZ. USG tarczycy. Znalazłem jednego, najbliższy możliwy termin marzec 2026 a reszta tylko prywatnie. Mafia p...dolona.
Każde badania jakie musiałem robić za granicą i miałem ubezpieczenie wykonywałem maksymalnie do trzech dni a prywatnie natychmiast.
Pod każdym względem kraj skończony.
Składam wóz i w sierpniu noga stąd.
Najbardziej przeraża mnie jakość jedzenia w Polsce oraz ceny za ten plastik.
Ps. Kolego, rób ten wał z głową ale rób. Nie słuchaj farmazoniarzy. Każdy silnik silnikowi nierówny co przekłada się na różnej potrzeby remonty.
Swojego czasu miałem dwa silniki AUA do zrobienia. Jeden miał około 260kkm, drugi ledwie 140. Całość porównywałem z moim silnikiem który ma 182kkm. Ten z przebiegiem 260 wygladał jak nowy. On był lepszy od mojego mającego 182kkm a ten który na serio (auto od nowości u jednego z byłych sąsiadów) miał 140kkm był najbardziej zajechany. W czym tkwi zonk?
Ten z 260kkm przyjechał z Austrii.
Mój pochodzący z Hiszpani nigdy nie otrzymał jakiegokolwiek płynu (oprócz paliwa) z Polski.
A ten z 140kkm od nowości lany miał... Orlen.
Orlen tu, Orlen tam.
Ps3. Wczoraj próbowałem nadciąć ramkę drzwi samochodowych piłą Parkside z lidla. Taka akumulatorowa. Kupiona pół roku temu. Bateria 4.5Ah, moc szlifierki niby 600W. Na pełnej baterii gdy mocniej dociskałem tarczę do blachy - szlifierka zatrzymywała się.
Jakość!