• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzęt diagnostyczny

Car123

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Witam poszukuje sprzętu do diagnostyki samochodów mógłby ktoś coś mi doradzić

Car123

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Było dużo tematów ale to nie świadczy że nie może mi ktoś pomóc

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Diagnostyki czego? Marka/roczniki...
Marek Ci Vpeckera może ożenić... Łykaj bo to okazja...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Konkretne marki przyjacielu. Bo piszesz tak, jak byśmy mieli Ci doradzić jakie buty kupić na zimę...

Car123

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Diagnostyka silnika komputera panela klima itp

Audi bmw citroen ford fiat honda hyundai kia opel VW volvo mercedes nissan toyota seat skoda renault

Mazda peugeot

Ostatnia edycja:

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
wczoraj przegladalem stronę lokalna z ogloszeniami i natknolem sie na ogłoszenie diagnostyka komputerowa wszystkich marek a to ze akurat potrzebowałem dostęp do Dice Vida zadzwoniłem do kolesia gość pyta jakie auto mówię volvo ze mam do skalibrowania xsenony ,wylaczenia automatycznego zamykania drzwi i pare innym rzeczy a koleś mi odpowiada ze nie posiada vidy ale ma Delphi i ma w spisie volvo to powinien ogarnac apokalipsa.....

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Ta... Takich miszczów jest wielu...
i ich ceny powalają :D
Mnie osobiście Cieszy fakt, że zawsze klient i tak przyjedzie po takim magiku i zostawi razy 2 albo i 3...

A do założyciela wątku:
Odis/VAS, VCM, G-SCAN, Diagbox, Clip, ICOM... Delphi, KTS, Gutmann i inne.
Tak na start... wszystkie.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Ależ nie ma za co... My latami kupujemy i aktualizujemy te sprzęty... Ale jak masz pół miliona w gotówce... Kto biednemu zabroni bogato żyć...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
myślę że na początek Delphi ori mu wystarczy...ale ori, i tak wywali kieszeń do podszewki.
No ale cóż każdy myśli że może sobie warsztat otworzyć, kto zabroni? Tylko teraz to nawet wulkanizacja czy klocki hamulcowe to już sprzęt, cofanie zacisków, czujniki TPMS....heh, era malucha i poloneza się skończyła:D

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
mosialbys miec ich kilka tak aby braki sie uzupelnialy porobisz troche to zrozumiesz...do nie których spraw wystarczy kabelek z żarówka.do nie jednych tylko miernik itd. Elm 327 tez da rade tylko w jakich wozach ... Najwazniejsza jest wiedza owszem sa wsparcia techniczne rozmaite programy za gruba kasę i często sięga sie na forum bo okazuje sie ze komputery za gruba kase nie ogarniają tematu potem okazuje sie ze to czysta nie dopatrzona blahostka i auto zaczyna jeździć.

david2291

SuperMechanior
Punktów
114
Przeczytasz wszystkie tematy i tak nie będziesz wiedział co kupić.To jest nie kończąca się historia.Ja mam launch pro,snap ona,delphiego i parę serwisowek.Mimo to jest tysiąc rzeczy których nie ogarnę i ciągle się trzeba dozbrajac lub nawiązywać kontakty z kimś co robi to czego ty nie możesz

Mariusz271

Nowy
Punktów
0
Miasto
Augustów
Witam
Ostatnio nabyłem WOW wurtha. Sprzęt jest całkiem całkiem tylko trochę trzeba posiedzieć i się obyć. Oczywiście nic nie zastąpi serwisowego.

Do góry Bottom