• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzęt do geometrii/zbieżności

Adamke4119

Początkujący
Punktów
0

piemi

Uczestnik
Punktów
0
John Bean ma najwygodniejsze uchwyty do kół. Czy warto inwestować ? Wymiana elementów zawieszenia i już trzeba robić geometrię, wymiana sprzęgła w samochodzie z ramą i też pasuje zrobić. Jak masz do tego stanowisko to bym szedł w to, zawsze to więcej klientów. Pozdrawiam.

Adamke4119

Początkujący
Punktów
0
No właśnie jaki sprzęt wybrać. Możecie coś doradzić, bo pieniądze są nie małe

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Pracowałem na różnych geometriach John Bean i Hunter. Z mojego doświadczenia Hunter radzi sobie lepiej. Nie wiem jak inne sprzęty typu Hofmann. Niech wypowiedzą się użytkownicy.

Tomosz

Gaduła
Punktów
14
Miasto
Szczecin
Ja tam słyszałem że Werther też ma spoko geometrie, ale tylko słyszałem :D

Daniel Wójtowicz

SuperMechanior
Punktów
3
Miasto
Katowice
www.cartec-polska.pl
Jako firma Cartec jesteśmy autoryzowanym serwisem oraz dystrybutorem urządzeń z koncernu Snap-On. Jeśli ktoś ma jakieś pytania nt. Geometrii 3D od John Bean to zapraszam do kontaktu telefonicznego bądź drogą mailową. Doradzę, pomogę oraz zaoferuję konkurencyjne ceny na cały asortyment.

Piotr.m

SuperMechanior
Punktów
46
Miasto
Chyżowice
Witam wszystkich temat już był poruszany ale patrząc po datach kilka lat wstecz. Powoli przymierzam się do zakupu urządzenia do ustawiana geometrii. Myślę nad beissbartem albo Bosch może ktoś doświadczony doradzi w co można się zaopatrzyć na początku beissbarta znalazłem używanego w dobrych pieniądzach jest to model 4600 jak i
Boscha GWA 4335

Do góry Bottom