Diagbox10
-*-*-
Jak chcesz zacząć po taniosci to proponuję kupić kilka ryzowych programatorow na początek tak żeby czytały flash i eepromy . Jest sporo skrakowanych programów w necie do aut do 2016 np. Od razu mowie ze do flash musisz mieć cos pewnego bo przy zapisie durnoty ci wyjdą. No i obserwuj czy ci smieci nie schodzą. Ja kiedyś wyciagnelem śmieci ze sterownika przemyslowego i potem ubilem procesor bo mial lockbity. I za 4 stowki przyszła od producenta wgrana atmega.
Mam wrażenie ze firmy od programatorow tylko potrzebują parobkow do nabijania kasy. Niecdosc ze sprzęt po ch.ju drogi to jeszcze abonament szybko podwaja wartość.
Nie wiem do czego to doprowadzi. Np mechanik sprzetem za 1500zl wyjmuje sterownik do usuwania adblu w np godzine no i lukruje frajerowi czyt klient ze tyle i tyle kosztuje. No i elektronik usuwa sprzetem za 30tyszl w pol godziny. Mechanik z wypiętą klatą jak gęś wyscigowa oddaje auto dumny. Bierze 1/3 albo 1/2 Sumy. I gdzie tu logika?
Automatyczne połączenie postów:
Mam wrażenie ze firmy od programatorow tylko potrzebują parobkow do nabijania kasy. Niecdosc ze sprzęt po ch.ju drogi to jeszcze abonament szybko podwaja wartość.
Nie wiem do czego to doprowadzi. Np mechanik sprzetem za 1500zl wyjmuje sterownik do usuwania adblu w np godzine no i lukruje frajerowi czyt klient ze tyle i tyle kosztuje. No i elektronik usuwa sprzetem za 30tyszl w pol godziny. Mechanik z wypiętą klatą jak gęś wyscigowa oddaje auto dumny. Bierze 1/3 albo 1/2 Sumy. I gdzie tu logika?
Ostatnia edycja:
Wszystkim życzę sukcesów