• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzedam CDIF3 wersja Ekspert

Zenpro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sosnowiec
Witam
Z powodu zmiany branży sprzedam CDIF3 wersja Ekspert. Abonament do 2020 do września.
Pełne wyposażenie łącznie z sondą do oscyloskopu oraz firmowym plecakiem.
W skład zestawu wchodzi również tablet 10,1".
Sprzęt nabyłem ok 1,5 roku temu z Axes System. Bardzo mało używany w stanie idealnym.
Ponieważ jest to sprzedaż środka trwałego więc wystawiam FVAT.
Cena netto: 5700zł.
Kontakt proszę na e-mail
Pozdrawiam
Zenpro

Zenpro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sosnowiec
Witam
Informacje uzupełniające. Nie mam gwarancji dożywotniej gdyż wystąpiła półroczna przerwa w abonamencie. Nową cenę ustalam na 6000zł. brutto.
Sam abonament to kwota prawie 2000 zł. Niewątpliwie jest to okazja.
Zapraszam do kontaktu, najlepiej na email.
Pozdrawiam
Zenpro

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Jak tutaj działa abonament? Przy jego nieopłaceniu urządzenie sie blokuje, czy po prostu nie ma aktualizacji?

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
dziala na starych,ale warto miec ten abonament bo zawsze cos dochodzi...

Ostatnia edycja:

Zenpro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sosnowiec
Witam. Cdif się nie blokuje. Reszta dokładnie jak wyżej
Pzdr
Zenpro

Zenpro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sosnowiec
Witam
Widzę, że trzeba uzupełnić troszkę informacji przynajmniej tych najważniejszych.
Do bazowego zestawu okablowania sondę do oscyloskopu musiałem dokupić dodatkowo bowiem w standardowym wyposażeniu nie było. Mam też do tableta zasilacz - wtedy dodawali teraz nie.
Dołożę też parę dodatkowych kabeków do kompletu, które dokupiłem. Cała dokumentacja jaka dają w oryginale jest w komplecie łącznie z kartą gwarancyjną.
Można by pogadać z Axes System czyli dystrybutorem o przywróceniu dożywotniej gwarancji przy dalszej kontynuacji abonamentu. Jak widać jest to okazja w dobrej cenie.
Sprawdziłem nim zaledwie kilkanaście pojazdów i praktycznie leżał.
Przy zakupie zgłoszę do AS zmianę użytkownika licencji tak żeby wszystko było OK. Z ceną i tak już poszedłem do dołu mocno gdyż "nówka" w tej chwili to prawie 10 tys. zł. i tylko 6 miesięcy abonamentu.
Tu jest jeszcze 598 dni a więc bardzo dużo. Jest to chyba jedyny profesjonalny sprzęt z tak niskim kosztem rocznego abonamentu. Bosch czy Gutmann to masakra cenowa. Cdif "łapie" praktycznie wszystkie pojazdy na rynku i jest przyjazny w obsłudze. Moduły to: obsługa sterowników, generator, oscyloskop, diagnoza szeregowa, rejestrator, menedżer serwisów czyli zarządzanie klientami, pojazdami, planowanie serwisów itd...
Płatność gotówka przy odbiorze lub przelew -> wystawiam proformę -> następnie F VAT. Tak jak pisałem to mój środek trwały więc mogę go tylko oficjalnie sprzedać. Podana cena brutto 6000zł. jest uważam
jak najbardziej adekwatna niemniej pozostaję otwarty na propozycje.
Pozdrawiam
Zenpro

Do góry Bottom