• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzedam części do Omegi B FL 3.0 V6, tanio

Demonspell

Początkujący
Punktów
0
Mam różne części z mojego rozebranego Opla Omegi B FL 3.0 V6 do sprzedania, jeśli ktoś zainteresowany piszcie i pytajcie :D

A mianowicie są to chłodnica wody, kolektor ssący wraz z przepustnicą, alternator, klaksony, silniczek krokowy tzw. krokówka, wzmocnienie zderzaka przód (belka), listwa wtryskowa, podszybie, oryginalne radio Siemens z Omegi, przełącznik do sterowania radiem z kierownicy, przełącznik zespolony (migacze i wycieraczki), kierownica, airbag kierowcy i pasażera, podłokietnik przedni, popielniczka (drewno), nawet trójkąt ostrzegawczy jest :p, ramka środkowa-tam gdzie jest radio ta obramówka (drewno), komplet lamp lewy i prawy tył (są jak nowiutkie), panel klimatronik, światło stopu i lusterko wewnętrzne fotochromowe. Na razie tyle, ale dojdą jeszcze inne części jak je rozbiorę :) i wszystko jest w fajnym stanie, więc pytajcie o ceny i kupujcie śmiało :)http://allegro.pl/chlodnica-wody-omega-b-fl-3-0-v6-i3016696435.html

Demonspell

Początkujący
Punktów
0
Mam różne części z mojego rozebranego Opla Omegi B FL 3.0 V6 do sprzedania, jeśli ktoś zainteresowany piszcie i pytajcie (są podane ceny od produktu, do tego trzeba doliczyć koszt przesyłki tylko) :D
Podaję mój nr tel 508 494 140.

A mianowicie są to:
-chłodnica wody (190zl) chlodnica.JPG
-kolektor ssący wraz z przepustnicą (100zl) kolektor ssacy.JPG

-wzmocnienie zderzaka przód (belka) (100zl) wzmocnienie belka.JPG

-podszybie (100zl) podszybie.JPG

-popielniczka (drewno) (50zl) popielniczka.JPG
-nawet trójkąt ostrzegawczy jest (20zl) :p

-wał napędowy z podporą (100zl) podpora wal.JPG
-silniczek-zamek klapki paliwa (50zl) zamek klapka paliwa.JPG
-drążek zmiany biegów automat (100zl) pryndel xd.JPG
-zawiasy klapa tył (50zl) zawiasy.JPG
-pedał gazu automat (50zl) pedal gazu.JPG

Pytajcie o ceny i kupujcie śmiało :)

Demonspell

Początkujący
Punktów
0
-pedał hamulca (50zl) hamulec.JPG
-kompletny szyberdach (100zl) szyberdach.JPG
-mechanizm wycieraczek (80zl) mechanizm wycieraczek.JPG
-maskę przód - wygląda jak nowa (450zl) maska.JPG
-koło zapasowe 195/65 R15 (80zl) kolo zapasowe.JPG
-felgi aluminiowe 17' z oponami Continental-komplet (700zl) alumy.JPG
-uszczelki do wszystkich drzwi i bagażnika (30zl/szt) uszczelki.JPG
-zamek drzwi prawy przód (50zl) zamek drzwi pp.JPG
-tzw. sanki/wózek (podtrzymuje silnik) (90zl) sanki xd.JPG
-szyba drzwi prawy przód (50zl) szyba pp.JPG

Demonspell

Początkujący
Punktów
0
-lampy soczewki xenon (300zl) lampy soczewki xenon.JPG
-kolektor wydechowy (100zl) kolektor wydechowy.JPG
-przekładnia kierownicza (150zl) przekladnia kierownicza.JPG
-servo Lucas + pompa (100zl) servo.JPG
-automatyczna skrzynia biegów (1000zl) skrzynia biegow automat.JPG
-sprzęgło hydrokinetyczne (150zl) sprzęgło hydrokinetyczne.JPG
-bak (50zl) bak.JPG
-zawieszenie belka oś tył dyfer most (500zl) zawieszenie tyl.JPG
-amortyzatory tył KYB (100zl) amorki tyl.JPG
-kolorowy wyświetlacz (nawigacja) (300zl) nawigacja.JPG

Demonspell

Początkujący
Punktów
0
PODSZYBIE i KOLOROWY WYŚWIETLACZ SPRZEDANE !! :)
CENY DO NEGOCJACJI, W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ DZWONIĆ:
! 508 494 140 !

Demonspell

Początkujący
Punktów
0
PODSZYBIE SPRZEDANE.

TERAZ:
-MASKA PRZÓD za 300zł
-SKRZYNIA BIEGÓW za 700zł

I wiele innych części min. alternator, klaksony, silniczek krokowy tzw. krokówka, listwa wtryskowa, przełącznik do sterowania radiem z kierownicy, przełącznik zespolony (migacze i wycieraczki), kierownica, airbag kierowcy i pasażera, popielniczka (drewno), nawet trójkąt ostrzegawczy jest :p, komplet lamp lewy i prawy tył (są jak nowiutkie), panel klimatronik, światło stopu,licznik (zegar).
W razie pytań zapraszam:
! 508 494 140 !

aleksasto

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
Mam różne części z mojego rozebranego Opla Omegi B FL 3.0 V6 do sprzedania, jeśli ktoś zainteresowany piszcie i pytajcie :D

A mianowicie są to chłodnica wody, kolektor ssący wraz z przepustnicą, alternator, klaksony, silniczek krokowy tzw. krokówka, wzmocnienie zderzaka przód (belka), listwa wtryskowa, podszybie, oryginalne radio Siemens z Omegi, przełącznik do sterowania radiem z kierownicy, przełącznik zespolony (migacze i wycieraczki), kierownica, airbag kierowcy i pasażera, podłokietnik przedni, popielniczka (drewno), nawet trójkąt ostrzegawczy jest :p, ramka środkowa-tam gdzie jest radio ta obramówka (drewno), komplet lamp lewy i prawy tył (są jak nowiutkie), panel klimatronik, światło stopu i lusterko wewnętrzne fotochromowe. Na razie tyle, ale dojdą jeszcze inne części jak je rozbiorę :) i wszystko jest w fajnym stanie, więc pytajcie o ceny i kupujcie śmiało :)

A mianowicie są to chłodnica wody, kolektor ssący wraz z przepustnicą, alternator, klaksony, silniczek krokowy tzw. krokówka, wzmocnienie zderzaka przód (belka), listwa wtryskowa, podszybie, oryginalne radio Siemens z Omegi, przełącznik do sterowania radiem z kierownicy, przełącznik zespolony (migacze i wycieraczki), kierownica, airbag kierowcy i pasażera, podłokietnik przedni, popielniczka (drewno), nawet trójkąt ostrzegawczy jest :p, ramka środkowa-tam gdzie jest radio ta obramówka (drewno), komplet lamp lewy i prawy tył (są jak nowiutkie), panel klimatronik, światło stopu i lusterko wewnętrzne fotochromowe. Na razie tyle, ale dojdą jeszcze inne części jak je rozbiorę :) i wszystko jest w fajnym stanie, więc pytajcie o ceny i kupujcie śmiało :)
A ja mam pytanie o silnik.Czy jest i za ile?

Do góry Bottom