• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzedam wyposażenie warsztatu.

gronio32

Początkujący
Punktów
0
Miasto
mazowieckie
Witam, mam na sprzedaż wyposażenie warsztatu, który działał do chwili obecnej. Niestety z powodów rodzinnych jestem zmuszony sprzedać wszystko co się w nim znajduje. Między innymi solidne stoły warsztatowe, dwa próbniki wtryskiwaczy( jeden do common rail), stół z wiertarką stołową, stół z prasą, tablice z kompletami kluczy, biurko z komputerem diagnostycznym Bosch KTS 520 + ubox OBD + różne wtyczki diagnostyczne, żaba do podnoszenia samochodu, hydrauliczny, dźwignik do wyjmowania silnika, masa różnych kluczy, również klucze specjalistyczne, ściągacze, tablica z blokadami rozrządu, dwa klucze dynamometryczne : Expert 0-50Nm, Facom 40-200Nm, i inne. Polecam!

S

S-LINE

ile za tester do zwyklych wtryskiwaczy i za zurawia do wyciagania silnika??? masz skrzynke narzedziowa???

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Wrzuć może zdjęcia tego co tam masz to myślę, że może nawet sporo chętnych się tutaj znaleźć, sam bym pewnie coś sobie powybierał ale musiałbym zobaczyć co tam masz.
Nie musisz robić zdjęcia każdego klucza z osobna, wystarczy, że tak generalnie porobisz jakieś zdjęcia wysypanych kluczy na stole czy po prostu jakiś sekcji warsztatu gdzie widać sprzęt.

jowtek

SuperMechanior
Punktów
14
również jestem zainteresowany jednak fajnie byłoby zobaczyc jakies zdjecia

P

PogotowieSamochodoweUK

Siemka ja zaintersowany klucem dynamometrycznym 0-50nm i zestawem do odkrecania filtrow. Mozna placic paypal? Lub jesli nie to czy wyslesz za pobraniem?

S

S-LINE

mlot bezwladnosciowy mnie interesuje i klucze typu banan jaka jest Twoja ostateczna cena...

S

S-LINE

ja faktury nie potrzebuje ale jezeli Ty masz rabat i chcesz fakture to mozemy cos podzialac :D ja z IC nie wspolpracuje bo maja do mnie za "daleko" :/

szymonfyda113

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Nowy Sącz
no niestety ale widocznie jest jakas promocja i cene w katalogu mam prawie ze podobna wiec nie ma sesu nic kabinowac chyba zeby nie płacic za przesyłke trzeba sprawdzic czy np ja mugłbym zamowic to w soim oddziale a ty odebrac na moje nazwisko w swoim

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Można tak. Już robiłem takie rzeczy.
Najlepiej, żeby w oddziale odbiorcy, sam odbiorca na dane kogoś kto prowadzi współpracę z IC zamówił dla siebie towar.

Do góry Bottom