• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzedam wyposażenie warsztatu .......

Status
Zamknięty.

kuharinho

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Witam . Sprzedam wyposażenie warsztatu samochodowego. Warsztat funkcjonował ok.6 miesięcy większość sprzętu kupiłem nowe i na wszystko posiadam faktury zakupu oraz gwarancje. W ofercie m.in. : Tester Diagnostyczny TEXA Axon z kablami zasilajacymi , kable CAR 20 PIN BMW oraz CAR 38 PIN , wózek warsztatowy wyposażony 168cz. KING TONA , żuraw warsztatowy, podnośnik skrzyni biegów 500 kg, podnośnik 3 t żaba krótka, myjka warsztatowa, ściągacz - odklejacz do łożysk -zestaw, prostownik start 624,prasa hydrauliczna 12t oraz wiele innych mniej wartosciowych narzedzi , do sprzedania również dwa stoły , szafki itp. Więcej info na email autoserwis_kucharski@o2.pl lub 698621078. Pozdrawiam

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
jeszce mogl bys napisac ile mniej wiecej za co chcesz ;>

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Sprzęt pewnie z dofinansowania ;)
kuharinho, pamiętaj: Cena matką handlu.

tytoos

SuperMechanior
Punktów
57
Miasto
Poznań
Również poproszę o listę z cenami - zwłaszcza interesuje mnie wózek narzędziowy (co w niego wchodzi? jaki to model?)

kuharinho

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
W totka wygrałeś że po 6 miesiacach likwidujesz warsztat ?
W totka moze nie ale mam swoje powody :)

Sprzęt pewnie z dofinansowania ;)
kuharinho, pamiętaj: Cena matką handlu.
Nie każdy jest taki że kręci na lewo żeby się dorobić wszystko kupiłem za swoje pieniadze na co posiadam odpowiednie dokumenty!

jeszce mogl bys napisac ile mniej wiecej za co chcesz ;>
za wszystko bedzie o 30 tyś . Podjeżdzasz i bierzesz co ci sie podoba

ile za Axona ?
za Axona z kablami 6,5 tys .

A z drobniejszych narzedzi co masz?:) jakieś ściagacze,klucze,?:)
klucze pneumatyczne z nasadkami, dynamometryczne, szczypce do pierscieni, sciagacz do łożysk komplet pełno tego ....

Również poproszę o listę z cenami - zwłaszcza interesuje mnie wózek narzędziowy (co w niego wchodzi? jaki to model?)
wózek z narzedziami king tony - 168 cz czerwony na kólkach cena 2 tyś

wózek z narzedziami king tony - 168 cz czerwony na kólkach cena 2 tyś
co do reszty do jak mam ci wszystko napisać z cenami ?? cały dzien bym siedział na wszystko mam faktury niektóre narzedzia lub akcesoria są nie uzywane lub używane były sporadycznie i nie ma sladu ich użytkowania więc od tego co cię interesuje moge odliczyć od ceny 20-30 procent w zaleznosci od zuzycia

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
Kolego mnie by interesoeala myjka i kompresor napisz coś więcej o tym i jaka cena ile nalatane na kompresorze, bo mój niebawem padnie ;)

kuharinho

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Kolego mnie by interesoeala myjka i kompresor napisz coś więcej o tym i jaka cena ile nalatane na kompresorze, bo mój niebawem padnie ;)
myjka pojemność 80 lit. kolor czerwony 300 zł i jest twoja bo była używana pare razy ale ogolnie stan idealny co do kompresora to jest to kompresor kupiony castoramie o cis.8 bar i mocy 2 KM bardzie do odkręcania kół ale tez na sprzedaż za 300 zł

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
wrzuc jakas fotke wlasnie bo sam chetnie cos wezme :)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Witam . Sprzedam wyposażenie warsztatu samochodowego. Warsztat funkcjonował ok.6 miesięcy większość sprzętu kupiłem nowe i na wszystko posiadam faktury zakupu oraz gwarancje. W ofercie m.in. : Tester Diagnostyczny TEXA Axon z kablami zasilajacymi , kable CAR 20 PIN BMW oraz CAR 38 PIN , wózek warsztatowy wyposażony 168cz. KING TONA , żuraw warsztatowy, podnośnik skrzyni biegów 500 kg, podnośnik 3 t żaba krótka, myjka warsztatowa, ściągacz - odklejacz do łożysk -zestaw, prostownik start 624,prasa hydrauliczna 12t oraz wiele innych mniej wartosciowych narzedzi , do sprzedania również dwa stoły , szafki itp. Więcej info na email autoserwis_kucharski@o2.pl lub 698621078. Pozdrawiam
masz taki ściągacz?
ściągacz.JPG

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom