Mck pomocnik
SuperMechanior
- Punktów
- 66
Poszukuję,w miarę prostej, popularnej i budżetowej stacji do klimatyzacji. Oczywiście chodzi mi o używkę. Jeżeli coś macie wrzucajcie poniżej lub prywatnie,w wiadomości.
Brak serwisu dla tej maszyny,w mojej okolicyMogę Ci zaproponować SPIN Handy Evo za 8000 zł netto
Prywatnie poszukuję,nie na firmęWeź sobie na raty z Auto Partnera, pogadaj z przedstawicielem i przyjedzie to 10min i Ci dadzą, a za 3 dni maszyna u Ciebie i nófka, szkoda czasu na takie używane maszyny, chyba że od dobrego znajomego.
Gdzie jest ta "Twoja okolica"? Ja serwisuję większość maszynBrak serwisu dla tej maszyny,w mojej okolicy
z dojazdem ?Gdzie jest ta "Twoja okolica"? Ja serwisuję większość maszyn
Tak Psary k/Będzina, dojeżdżam, oczywiście w granicach rozsądku - nad morze nie jeżdżę chyba żeby się wykąpaćdojazdem ?
Typu kalibracja wagi, jakieś proste usterki itp.
Psary obok dąbrowy ? to jakieś 60km do mnie.
, jak coś potrzeba to zapraszam do kontaktu telefonicznego.Znad wielkiego morza jestem . Ogólnie szukam używanej maszynyGdzie jest ta "Twoja okolica"? Ja serwisuję większość maszyn
Prosiłbym o więcej informacji,w wiadomości prywatnejA co powiesz na Brainbee 6000 plus? Prosta maszyna, mały gabaryt. Bliźniak Alaski Prime od Magneti. W pełni sprawna. Wyświetl załącznik 55752