toomii76
toomi
Nikt wam tyle nie da, co prezes obieca...

mi nawet zona nie daje"Nikt wam tego nie da, co my obiecamy"
To tak dla porownania
Moze komus cos tam przeskoczy, zwarcie sie zrobi i zaskoczy![]()

Nikt wam tyle nie da, co prezes obieca...
?

NIE zadna ironia moje zdanie bo niestety nasza kochana złotówka jest jaka jest"wejscie do strefy EURO i wyrównanie zarobków
jak na słowacji hihihi " - rozumiem, to ironia jest ?
Średnio mnie to obchodzi. Jeszcze trochę mi pokażesz 10 niespelnionych obietnic Gierka.
Chyba ci sie pomieszało. EDC BANK CENTRALNY EURO mieści sie w niemczech. Kraje które nie maja swojej waluty niemaja banków narodowych ktore ustalały stopy itp. EBC daje pożyczki niemcom i francuzom m in. volkswagen dostał po aferze spalinowej które są oprocentowane poniżej inflacji. ( czy tlumoki to rozumieja?) tzn bank daje 10 tys a klient oddaje np 9 tys. Niemcy tym systemem z EBC dostaja rozcznie tyle co Polska przez 7 lat dotacji unijnych. CZY KTOŚ KU.WA CHCE EURO? Slowacy Litwini Grecy Hiszpanie Portugalczycy żałują strefy euro.Panowie -moje zdanie jest takie !! mechanicy BYLI ,SĄ i BĘDĄ !!!
co zmieni dla nas STRAJK ???? NIC!!!! stracimy klientów i tyle -
a kto zyska??? konkurencja i garażowcy !!! jedynie co by mogło
nam pomóc to tylko wejscie do strefy EURO i wyrównanie zarobków
jak na słowacji hihihi
pamiętacie jak mielismy wejsc do unii jakie były krzyki i lamenty ??
zwlaszcza rolnikow? a teraz ich zapytac o wyjscie z unii HEHEHEHE
WIEC PO CO TE GŁUPIE DYSKUSJE??![]()
Średnio mnie to obchodzi. Jeszcze trochę mi pokażesz 10 niespelnionych obietnic Gierka.
Już to kiedyś napisałem, poczekaj parę lat i kwiatki na obecną ekipę wypłyną. Albo i nie. Bo klika jest taka, że jeden drugiemu krzywdy nie zrobi. Dowody są a nikt siedzieć nie idzie.pokazuje Ci po to że w jedyny sposób jaki można sprawdzić wiarygodność polityka to wywiązanie się z obietnic przedwyborczych, bo głosuje na program jaki przedstawia przed wyborami .. czego nie rozumiesz ?
@hiwat, problemem nie jest to, że ci są ok, a tamci be.
Problemem jest to, że wszyscy tam są siebie warci... czy to z lewa, środka , czy prawa.
Ciemny lud zawsze na kiełbachę się rzuci ... , coś z serii -
"Czemuś biedny? Boś głupi! Czemuś głupi? Boś biedny!"

Już to kiedyś napisałem, poczekaj parę lat i kwiatki na obecną ekipę wypłyną. Albo i nie. Bo klika jest taka, że jeden drugiemu krzywdy nie zrobi. Dowody są a nikt siedzieć nie idzie.