• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

STRAJK MECHANIKÓW

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
jak zastrajkujesz to dadzą kolejne dotacje
i zaś będzie: panie byłem tam, i tam wymiana opon kosztuje pięćdziesiąt
na co grzeczne zapytałem : czy też było za drogo ?

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Trudno ogarnąć to. Rolnicy maja zwiazki i każdy swoj interes ale sie jednoczą

biedny mechanik

SuperMechanior
Punktów
22
Miasto
Biała Podlaska
no u mnie jest po 50 zł za wymianę opon

mój brat jest rolnikiem i ma uprawę roślinną ci co trzymają krowy dostali 500+ ci co trzymają świnie dostali 100zł na każdą świnie inni trzymają owce króliki kaczki kury nic nie dostali mój brat ma uprawę roślinną nic nie dostał jak wszyscy to wszyscy dlaczego 500+ nie dostanie każdy pracownik mechanik

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
no u mnie jest po 50 zł za wymianę opon
no właśnei , i o co ten płacz ? po co Ty chcesz strajkować ?
dalej rób za pięćdziesiat
cztery dychy to licze przekręcenie kół ,tych małych !
potem widze takich dostawczakiem na alusach ,albo jakąś terenówką i chcą za siedem dych wymiane opon, bo Ty tak robisz

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Ludzie mają chroniczna niechec do dokladania do aut. Przychodzi hydraulik do grzejnika. I za 2 godzinki pracy bez myślenia i bez fajerwerków narzedziowych bierze 2 stowki. Ja za podłączenie przekaznika do sterownika w szafie wziąłem 150zl za 2 godziny w tym 1.5 godziny to rozmowa i picie kawy

biedny mechanik

SuperMechanior
Punktów
22
Miasto
Biała Podlaska
ja pracuje w prywatnej firmie u kogoś zakład ma takie ceny bo w naszym mieście i okolicach wszędzie są takie ceny jak wywinduje to pojedzie tam gdzie taniej

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
a może inni pójdą po rozum do głowy ?
i pomyślą ?
ja mam najwyższą cene za dostawcze i terenowe w okolicy
jak myślisz, dlaczego ?

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
Ja za podłączenie przekaznika do sterownika w szafie wziąłem 150zl za 2 godziny w tym 1.5 godziny to rozmowa i picie kawy

Chwalisz się czy żalisz?
Wku..ia mnie takie pitolenie. Z czego jesteś taki dumny, że naciągnąłeś kogoś czy ten przekaźnik był taki drogi.

biedny mechanik

SuperMechanior
Punktów
22
Miasto
Biała Podlaska
jak byś był koleżeński to byś nie krytykował postu a zrozumiał sytuacje w jakiej jest Polska i o co w tym wszystkim chodzi jeśli jest ci dobrze nie udzielaj się i pomiń ten post post jest dla tych co chcą wyrazić swoje niezadowolenie

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Ale co Ty chcesz tym strajkiem osiągnąć? Konkretnie w punktach mi tu napisz.

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Chwalisz się czy żalisz?
Wku..ia mnie takie pitolenie. Z czego jesteś taki dumny, że naciągnąłeś kogoś czy ten przekaźnik był taki drogi.
To nie naciaganie. Zle to odebrales. Chce zaznaczyc ze ktos kto ma miernik komplet srubowkretow i szczypiec moze zarobic tyle co mechanik ktory wydaje na narzedzia tysiacami. Takie sa stawki w energetyce. Podłączenie np. indukcji stowa tylko za przykrecenie przewodow do zaciskow.

Ostatnia edycja:

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Biedny mechanik a przeciw komu i czemu chcesz strajkować???mi szkoda czasu na strajk. Roboty tyle ze nie wiadomo gdzie ręce włożyć,terminy na 3 tygodnie do przodu,kasa tez jak dla mnie spoko. Jak jestes nieudacznik to zmień cos w swoim zyciu bo kazdy kumaty mechanik mi przyzna, ze my raczej powodu do strajku nie mamy. W usługach jest teraz raj.

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
On chciałby uszczknąć trochę kasy od Jarka , który w swym obłędzie rozdawania może da i mechanikom za to, że nie będą naprawiali samochodów albo za każdy urodzony samochód.

alf28

SuperMechanior
Punktów
164
Miasto
wieś
jak doskonale rozumie sytuacje, bo jak kiedyś zaczynałem to za wymiane jednej opony kupiłem sobie trzy paczki fajek, lub kilka litrów paliwa.
dzisiaj to musisz patrzeć na cene tej paczki ,bo się może okazać że braknie

Do góry Bottom