BLOW
Nowy
Siemka Wszystkim Słuchaczom dobrego BASU!
Mam taki problem iż że posiadam Aktywny SUB BLOW ADRENALINE 12"
Wszystko było idealnie aż do Pewnego nieszczęśliwego dnia kiedy zaczął SUB włączać się i wyłączać i tak cały czas próbowałem podpiąć przewód masowy do aku i dalej nic słyszałem też o zimnych lutach ale jestem akurat na obczyźnie i nie bardzo wiem skąd tu lutownice pożyczyć tylko jak spoglądałem na połączenia to wydawały się OK, może być jakaś inna przyczyna? Przegrzał się?? Przepalił???
Sub się włącza i wyłącza na postoju i podczas jazdy gdy gra głośno muzyka i cicho niema żadnej różnicy ! Dlatego wydaje mi się to nieco dziwne ponieważ wcześniej grał normalnie...
Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc!!
POZDRAWIAM
Mam taki problem iż że posiadam Aktywny SUB BLOW ADRENALINE 12"
Wszystko było idealnie aż do Pewnego nieszczęśliwego dnia kiedy zaczął SUB włączać się i wyłączać i tak cały czas próbowałem podpiąć przewód masowy do aku i dalej nic słyszałem też o zimnych lutach ale jestem akurat na obczyźnie i nie bardzo wiem skąd tu lutownice pożyczyć tylko jak spoglądałem na połączenia to wydawały się OK, może być jakaś inna przyczyna? Przegrzał się?? Przepalił???
Sub się włącza i wyłącza na postoju i podczas jazdy gdy gra głośno muzyka i cicho niema żadnej różnicy ! Dlatego wydaje mi się to nieco dziwne ponieważ wcześniej grał normalnie...
Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc!!
POZDRAWIAM
przewaznie filtr to LPF i tam powinienec na radiu dac 75 zas na subie ustawia sie odcinke od dolu i tam tez 75. Gain suba w radiu na maxa a pozniej regulacja gaina przy subie tak zeby ci to dobrze liniowo wzrastalo wraz z glosnoscia glosnikow. A ten fire czy inaczej wow to sobie odpusc to cos w rodzaju echa i robi sie kiszka straszna bo zaczyna dudnic.