Wojciech86
Początkujący
Tak, robie stylu sleeper aczkolwiek z zewnątrz będzie prawdopodobnie widać intercooler + dźwięk turbo i blow off'a 

Mówisz - maszdźwięk turbo i blow off'a![]()
- przegląd przejdzie bez problemu... 
no pewnie, będę u braciaka to zrobię fotki, pewnie spod maski bo jak wygląda w środku to każdy wie, a i na zewnątrz szału nie ma, przynajmniej ja bym go nawet nie obsikał...Szumi podzielisz się fotkami, bo aż mnie ciekawi widok tej maszyny z czym to się je. Może być na pw.

Nie widzę tego tak optymistycznie .jak będą mieli czarno na białym to ci wbiją![]()
Oczywiście zawsze mogą powiedzieć, że nie i ch...Nie widzę tego tak optymistycznie .

Oczywiście, że okręgowa tu masz oznaczenia:Stacja kontroli tylko okręgowa-badanie zmiany konstrukcyjne.Ja zawsze wymagam opisu rzeczoznawcy.Rzeczoznawca zrobi zdjęcia i opisze jakie parametry uległy zmianie.

Ja myślę że gość nie ma zakładu i to robi w garażu na lewo i stąd problem, i żadna stacja mu tego nie zrobi, wiem bo sam miałem przypadek gościa który chciał by wystawić mu kwity na robotę.Dokładnie Bartek4x4, ja co prawda ostatni taki temat przerabiałem z 5 lat temu, ale nie było żadnego problemu
Dziwię się trochę nieporadności autora w tym temacie, mógł chociaż trochę poszpilić jakiegoś diagnostę żeby ten mu choć powiedział dlaczego nie chcą się za to wziąć?![]()
A po co ci jakieś papiery (kwity na robotę) na podmiankę silnika- przecież to jest część wymienna jak każda innaJa myślę że gość nie ma zakładu i to robi w garażu na lewo i stąd problem, i żadna stacja mu tego nie zrobi, wiem bo sam miałem przypadek gościa który chciał by wystawić mu kwity na robotę.
To tak jak by ci nie chcieli podbić przeglądu jak byś se sam klocki wymienił...
Problem tkwi w jakże popularnym ostatnio ograniczeniu umysłowym ludzi z skpDokładnie sam się określił jako jeden z wielu idiotów, którzy wykonują zawód zalegalizowany ustawowo a swoich praw i obowiązków nie znają. Jeżeli odmówił to niech poda podstawę prawną a jak nie... to ktoś wyżej "czuwa" nad nim i można złożyć ewentualne "zażalenie"Na OKP w Bydgoszczy powiedział mi, że w razie wypadku to on ponosi odpowiedzialność co nie jest prawdą, zapytany o jakie ustawy i art. się opiera: "Szukaj innego idioty co to podbije".
- informując idiotę o tym