• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szafka warsztatowa Neo 84-222 lub 84-223

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Wrzuciłbys jakieś zdjęcia? Będziesz kupował narzędzia corony do tego wózka?

djbovorta

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
26
Wrzucę może jutro , narzędzia już mam z uk przywiezione . Na dana chwile nie przymierzam się do zakupów

MAKGARWEJ 4x4

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Turek
Witam wszystkich.
Powoli przymierzam się również do zakupu wózka bez narzędzi (ponieważ mam sporo dokupywanych), przeglądając oferty znalazłem wózki bety w promocji i 7 szuflad można teraz dostać za 1000 z małym hakiem, są też
za 1800, co o tym sądzicie, warto, czy może mimo wszystko coś mniej markowego, ale z narzędziami- w cenie tego drugiego?

MAKGARWEJ 4x4

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Turek
No i mała zagwocha, po dokładnym przejrzeniu ofert promocyjnych różnych firm, nie wiem co wybrać...., podałem przykład bety, ale w podobnej cenie są np: sonic S8, toptul, tylko że to są podstawowe wózki, np bez blokad szuflad, i najwęższe z oferowanych modeli.. Czym się kierować przy zakupie... ...?

raf3000

Początkujący
Punktów
1
W cenie ok 2000zł polecam ASTA 4507XB, ciężki, solidny wózek, wygodne otwieranie szuflad.

MAKGARWEJ 4x4

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Turek
A co powiecie o wózkach jotkel ? Mają tego sporo, jest w czym wybierać , ceny ok , - i krajowy producent ! Parametry (katalogowe) porównywalne z innymi wózkami w tym przedziale cenowym. Użytkuje ktoś takie wózki, jak się to sprawuje ?

MAKGARWEJ 4x4

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Turek
Decyzja podjęta - po burzy mózgu wybór padł na polski produkt, który osobiście dokładnie oblukałem- bardzo solidnie wykonane wózki, porządnie zabezpieczone antykorozyjnie z 5 letnią gwarancją, dowolną możliwością ilości i konfiguracji szuflad(wysokość korpusu można dowolnie podzielić na ilość i wysokość szuflad), koloru i rodzaju blokad szuflad. Jak dotrze do mnie to zamieszczę fotki. A cena?... połowa ceny markowych wózków.

djbovorta

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
26
Uuuuu jestem ciekaw i czekam na zdj z niecierpliwością oraz jakieś info o producencie

Do góry Bottom