• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szczecin kalibracja

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
68
Czy gdzieś w mieście można oddać klucz dynamometryczny na jego kalibracje?

Bartoszsz

Nowy
Punktów
1
www.magrasc.com
Witam, przeglądając forum przypadkiem natknąłem się na temat - nieco stary ale może przyda się w przyszłości innym kolegom mechanikom. Na wzorcowanie/kalibrację i naprawy kluczy dynamometrycznych w Szczecinie, zapraszamy do naszej firmy Zakład usług metrologicznych MAGRA SC na ul. Wąskiej 6/u2 po wizytówce w google można przejść na stronę magrasc kropka com Naprawiamy i wzorcujemy wszystkie typu kluczy i wkrętaków dla większości renomowanych serwisów samochodowych.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Bartoszsz

Nowy
Punktów
1
www.magrasc.com
Witam, naturalnie że na miejscu nie jesteśmy pośrednikami, prowadzimy laboratorium pomiarowe (Zakład usług metrologicznych magra sc) jak na załączonej stronie internetowej magrasc kropka com która została skasowana chyba przez brak możliwości udostępnienia strony na forum- zaraz zedytuję poprzedniego posta aby nie było niejasności.

Pozdrawiam

Bartoszsz

Nowy
Punktów
1
www.magrasc.com
Dziękuje za zainteresowanie - Odsyłam do naszej strony, dodałem również w profilu, znajdziecie tam wszystkie informacje na temat zakresów , posiadanych urządzeń i kontakt . Po więcej informacji proszę o ewentualny kontakt mailowy Pozdrawiam

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
68
Witam, przeglądając forum przypadkiem natknąłem się na temat - nieco stary ale może przyda się w przyszłości innym kolegom mechanikom. Na wzorcowanie/kalibrację i naprawy kluczy dynamometrycznych w Szczecinie, zapraszamy do naszej firmy Zakład usług metrologicznych MAGRA SC na ul. Wąskiej 6/u2 po wizytówce w google można przejść na stronę magrasc kropka com Naprawiamy i wzorcujemy wszystkie typu kluczy i wkrętaków dla większości renomowanych serwisów samochodowych.

Pozdrawiam
Dobrze wiedzieć, będę pamiętał

Do góry Bottom