• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

szlifierka akumulatorowa

markopost

Początkujący
Punktów
0
słuchajcie, otwieram właśnie zakład blacharski i tutaj potrzebuje waszej pomocy, bo niby znam się na temacie a jednak mam problem. potrzebuje kupić jakąś dobrą szlifierkę, ale taką do polerowania samochodu, w której będzie można łatwo wymienić tarcze, gdyby się okazało, że jednak potrzebuje nie tylko polerować i najlepiej na akumulator, bo będe miał lepszy dostęp do wszystkiego. Czy możecie mi coś polecić?

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
983
Miasto
PGS
Szlifierka nie poleruje. A polerka nie szlifuje. Ja osobiście kupiłem z Lidla. Jestem zadowolony. Choć troszkę aku szybko się rozładowuje. Na twoim miejscu szukał bym z płynna regulacja obrotów.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Szukaj szlifierki akumulatorowej najlepiej z regulacja obrotów (Polerowanie) Co do ceny i marki to według uznania. Moja za parę złotych zipie już dobrych lat a zakładowa makita już 3 padły po 2 latach, dlatego nie sugerowałbym się pod markę. Kupisz markową wydasz więcej a może ci pochodzić tyle co normalna za 200-300zł

Wyrzynio

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Szlifierka akumulatorowa, która będzie użytkowana w zakładzie blacharskim, według mnie powinna być naprawdę bardzo dobra. Masz wtedy gwarancję, że posłuży w Twoim zakładzie przez długi czas ;).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom