• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam magika do testowania sprzętu

Marek1610

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Słupsk
obdprog.com
Wprowadzam na rynek nowy sprzęt do korekty liczników , kodowania kluczyków ,odczytu immobilizera pin code itd
W sumie sześć modeli , strona producenta www.obdprog.com
Oprogramowanie w języku polskim
Szukam osób które testowałyby sprzęt i mają na co dzień dostęp do wielu marek i modeli aut osobowych
Praca polegałyby na filmowaniu podczas testów z oznaczeniem modelu i marki auta oraz jego efekt końcowy
Nachętniej z okolic Gdańsk , Słupsk , Koszalin

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Jestem z wlkp. Chętnie przetestuj sprzęt w/w . Jak by co to pisać na pw

Polders

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Lubelszczyzna również chętnie przetestuje ;)

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
Z warmińsko - Mazurskiego chętnie l

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
No i cisza od autora. No chyba, ze poszedł na bal

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1402
Zapomniałem o jednej bardzo ważnej kwestii dlatego pytam w imieniu moze nie wszystkich bo trafia się zapewne goście typu hardcore a później płacz i pomocy bo to rzecz jasna.
Wiadome nikt nie ma tyle swoich samochodów i testy będą wykonywane raczej wiekszosci na autach klienta dlatego pytanie brzmi.

Co gdy auto ten sprzęt wywali w kosmos?
Czy tester(osoba)ponosi odpowiedzialność i na swój koszt stawia bryke?
Rzeczą jasną jest że każdy test to ingerencja w soft bo nie są to testery diagnostyczne tylko programatory i każdy wie że przestawienie jednego bajta w pliku dla auta moze oznaczac śmierć a skoro sprzęt który wchodzi na rynek i poszukuje testerów będzie miał wiele niedociągnięć i te bajty będą się przestawiać delikatnie w nieodpowiedni sposób czasami.

Marek1610

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Słupsk
obdprog.com
cennik byś wkleił
tez bym potestowal bo przerabiam tematy ku temu ale na pewno nie za free bo jednak trzeba czasu poswiecic bo
Zapomniałem o jednej bardzo ważnej kwestii dlatego pytam w imieniu moze nie wszystkich bo trafia się zapewne goście typu hardcore a później płacz i pomocy bo to rzecz jasna.
Wiadome nikt nie ma tyle swoich samochodów i testy będą wykonywane raczej wiekszosci na autach klienta dlatego pytanie brzmi.

Co gdy auto ten sprzęt wywali w kosmos?
Czy tester(osoba)ponosi odpowiedzialność i na swój koszt stawia bryke?
Rzeczą jasną jest że każdy test to ingerencja w soft bo nie są to testery diagnostyczne tylko programatory i każdy wie że przestawienie jednego bajta w pliku dla auta moze oznaczac śmierć a skoro sprzęt który wchodzi na rynek i poszukuje testerów będzie miał wiele niedociągnięć i te bajty będą się przestawiać delikatnie w nieodpowiedni sposób czasami.
Programatory są sprawdzone i przetestowane na tysiącach samochodów , może wyraziłem sie nie do końca jasno
Chciałem pokazać polskiemu odbiorcy na mojej stronie ( www.obdprog.pl w budowie ) jak działa ten sprzęt w języku polskim i jakie ma możliwości . Na youtube są filmy ale w wersji angielskiej

Proszę pisać na priv

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1402
To zmienia postać rzeczy,brakowało tej tzw. kropki nad i.

Do kolegi przedmówcy.
Mało jest sprzętu nie ryzowego więc nie ma się co spodziewać.Sprzet który jest taki jak ma być to wszyscy o nim wiedza.Nikt nikogo o nic nie pyta i nikt nic nie testuje tylko bierze się sałatę w kieszeń i kupuje,jest jeden minus tego że później nie możesz robić za frytki i obrażasz sobie co drugiego klienta bo chciałeś zarobić 600 bo tam za rogiem jest 80% warsztatów które psują normalny rynek i robią za 300,ale z tym już nic nie zrobimy.

Ostatnia edycja:

Marek1610

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Słupsk
obdprog.com
Ostatnia edycja:

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
a ja to mam w doopie sorry nie kupuję podobnie jak odkurzaczy za 7 tyś od domokrążców ;)

TUNUP

Początkujący
Punktów
0
Miasto
EPWA
To że ryżowe to nie powinno dziwić. Wszystko teraz praktycznie ryżowe jest, nie raz to ryżowe potrafi pozytywnie zaskoczyć (nie mówię tutaj akurat o tym urządzeniu), gdzie oryginały potrafią się wyłożyć a ryżowe ogarniają temat bez problemu. Te urządzenia oryginalnie nie mają wersji językowej polskiej ?

Do góry Bottom