• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam Programu do sensora poduszek do Audi A4 B7 Cabrio 2008

kacperko10

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gliwice

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
co ma can do tego jak jest po crashu najpierw fizycznie należy posprawdzać poduchy a potem sterownik robić

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
480
A ja wam powiem ze pierdzielicie się z tym wszystkim jak tępe blondynki z fryzjerki w zawodowce
Temat do rozwiązania w jednym poście
Chłopie po pierwsze jak nie masz pojęcia-to się nie tykaj
Po drugie jak nie wiesz czy to właściwy sterownik to co telefon gryzie? Sprawdzasz numer w internecie dzwonisz do serwisu prosisz o sprawdzenie numerów podajesz vin i pan/pani kulturalnie mówi Ci jakie maja być numery.
Jeśli masz prawidłowe to elektronik usuwa crash datę i ma działać. Jeśli nie to kupujesz sterownik po nr dopisujesz go do auta i jeśli był bez crash to musi grać jeśli z crash to trzeba usunąć
A co do tych twoich elektroników to jak dla mnie to zawoziles to nie do najlepszego fachowca tylko do największych pseudo elektroników debili....
Jak ktoś ma pojęcie to może zajrzeć do wsadu, podłączyć tester lub w inny sposób ustalić czy ster się zgadza z autem. Nie będę pisał jak bo to moja sprawa. Ale więcej jak 5 minut to nie zajmie...

Do góry Bottom