• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szukam wspólnika - warszat , odbudowa

Arom

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Łódź
Hmm za 200k to już można wynająć swoje do tego wykupić porządne narzędzia + cały osprzęt Zatrudnić 2 pracownika i robić na siebie :) bez sensu szukać wspólnika gdzie zysk idzie 50/50

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Następny. Przypadek?
marcin www = jacek.placek = karwa raz dwa trzy = diagbox10 = .... = vagers
Położyłeś Matrixa.... agentura nie wybacza :D :D :D Lepiej już nic na tym forum nie pisać. :D Ciekawe ilu zakotwiczyło się w GWT... :p

Leszku

Nowy
Punktów
2
Widzę że bardzo tu uraziłem pewnych stałych troli Januszy którzy mnie nie znają a już wylewają jad , czyżby obawy? to jest właśnie polska... tak się składa że mam pomysły, realizuje je i mam doświadczenie ponad 20 lat a co do kapitału , zawsze mogę z czasem doinwestować kolejną kwotą 200.000 zł .Proszę o odpowiedzi od normalnych i poważnych gości a nie zjeb.ów. Pozdro

• Lubię to!
Punktów: MTM

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec
Widzę że bardzo tu uraziłem pewnych stałych troli Januszy którzy mnie nie znają a już wylewają jad , czyżby obawy? to jest właśnie polska... tak się składa że mam pomysły, realizuje je i mam doświadczenie ponad 20 lat a co do kapitału , zawsze mogę z czasem doinwestować kolejną kwotą 200.000 zł .Proszę o odpowiedzi od normalnych i poważnych gości a nie zjeb.ów. Pozdro
Widzę, że bardzo tu uraziłem pewnych stałych trolli Januszy, którzy mnie nie znają a już wylewają jad , czyżby obawy?(bł gramatyczny) to jest właśnie polska... tak się składa że mam pomysły, realizuje je i mam doświadczenie ponad 20 lat, a co do kapitału , (to) zawsze mogę z czasem doinwestować kolejną kwotą 200.000 zł . Proszę o odpowiedzi od normalnych i poważnych gości a nie zjeb.ów. Pozdro
Proszę Cię.... Przestań.

Do góry Bottom