XMARIO
SuperMechanior
Noo, ale cośmy se pogadali to nasze. Przy prostej gadce łatwo się poznać.
tak, jak się posika...rano prześcieradło będzie mokre...
Położyłeś Matrixa.... agentura nie wybaczaNastępny. Przypadek?
marcin www = jacek.placek = karwa raz dwa trzy = diagbox10 = .... = vagers
Lepiej już nic na tym forum nie pisać.
Ciekawe ilu zakotwiczyło się w GWT... 
To zależy od wierności.Jeśli wspólnicy mają żony to każda spółka za ich pomocą wcześniej czy później się rozdupczy...
o zachłanność bab...Nie o wierność tu chodzi .

No to pogadaj na priv z użytkownikiem XMARIO, to jedyny poważny facet na forum mechaników - reszta to same Janusze garażowe biznesu.Proszę o odpowiedzi od normalnych i poważnych gości a nie zjeb.ów. Pozdro
Amen.o zachłanność bab...![]()
o zachłanność bab...![]()
No fakt, każda chce mieć faceta z grubszym.Amen.
Na to wyglądaNo to pogadaj na priv z użytkownikiem XMARIO, to jedyny poważny facet na forum mechaników - reszta to same Janusze garażowe biznesu.

Widzę, że bardzo tu uraziłem pewnych stałych trolli Januszy, którzy mnie nie znają a już wylewają jad , czyżby obawy?(bł gramatyczny) to jest właśnie polska... tak się składa że mam pomysły, realizuje je i mam doświadczenie ponad 20 lat, a co do kapitału , (to) zawsze mogę z czasem doinwestować kolejną kwotą 200.000 zł . Proszę o odpowiedzi od normalnych i poważnych gości a nie zjeb.ów. PozdroWidzę że bardzo tu uraziłem pewnych stałych troli Januszy którzy mnie nie znają a już wylewają jad , czyżby obawy? to jest właśnie polska... tak się składa że mam pomysły, realizuje je i mam doświadczenie ponad 20 lat a co do kapitału , zawsze mogę z czasem doinwestować kolejną kwotą 200.000 zł .Proszę o odpowiedzi od normalnych i poważnych gości a nie zjeb.ów. Pozdro