• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tani, dobry zestaw kluczy.

Punktów
0
Witam wszystkich!
Dysponuję kwotą do 500 zł a chciałbym kupić mężowi w prezencie jak najbogatszy zestaw narzędzi do majsterkowania przy samochodzie, w domu i czasem przy ciągniku. Co wybrać? Najbardziej podoba mi się zestaw Yato 225el ze względu na bogactwo wyposażenia, ale czy warto? czy to nie przysłowiowy bubel? Bo cena chyba na to wskazuje.... Co polecacie? Proszę o pomoc.
Wiem, że taki temat był już poruszany ale kilka lat temu więc w tej kwestii mogło się coś zmienić...

Ostatnia edycja:

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Dla majsterkowiczów yato jest ok moim zdaniem. Sam mam walizkę od nich tak na wyjazdy, żeby nie pakować za każdym razem kluczy i się nie zastanawiać co brać. Po prostu walizy do auta i jazda :)

B.A.S.

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Kraśnik/Pruszków
Jeżeli nie ma żadnych kluczy to i takie yato mu się przyda Natomiast jeżeli chcesz coś lepszego to wtedy lepiej poszukać np. Same jakieś klucze płaskie czy mocne nasadki za tą kwotę...

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Neo jest lepsze niż yato i za ta kase kupisz duzy zestaw.

Punktów
0
Dla majsterkowiczów yato jest ok moim zdaniem. Sam mam walizkę od nich tak na wyjazdy, żeby nie pakować za każdym razem kluczy i się nie zastanawiać co brać. Po prostu walizy do auta i jazda :)
Byłam bardzo nastawiona na Yato ale opinie są takie że starsze zestawy byly lepsze, teraz jakość bardzo się popsula... Mieszkam za granicą a mój mąż to grek, mimo to kupił traktor Ursusa, od tego momentu twierdzi że jak coś jest polskie to dobre! Dlatego chcę cos przynajmniej z korzeniami polskimi (wiem że wszystko teraz w Chinach jest klepane). Wciąż wacham się między yato a neo. Tak czy inaczej dzięki za podpowiedź.

Byłam b
Byłam za Yato ale chyba zaufam Twojemu zdaniu i zamowie neo. Dzieki

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom