• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tarcze hamulcowe i klocki do Mk 4

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
402
trw niech sie buja ze swoimi cenami.
ktoś to jeszcze kupuje?
W sumie masz rację, chodź nie wiem dlaczego w serwisie gdzie robię, ciągle te TRW ludzie chcą i to nie dlatego że ktoś sprawdził że są dobre tylko klient przychodzi że chce sobie nowe założyć i jak zlyszy jakie z listy chce to z kilku przykładów zawsze wybierają TRW,,bo słyszeli że ponoć najlepsze " ok zgodzę się że są dobre ale porównać jakość i cena to trochę szaleją z tym drugim..

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
402
Z allegro dobrze sprawdź, byś podrobionych nie dostał. Znam gościa co kupił sobie klocki z TRW niby za 150 zl na przód i pytam go czy oryginał a on no pewnie ze tak przecież kosztują aż 150zl :dead:

Jak przyszła paczka to w środku były klocki na których był świetnie widoczny napis TRV... :D

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
a to jeszcze tego roku bedzie kupowne czy tylko narazie sie pan rozgląda???
normalny facet to by pojechał do warsztatu kupił co doradzą wymienił jeździł i pier... lił w czapke.

GSS-Daniel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
399
Wiecie xo, z tymi tarczami i klockami to temat morze....
Ja montuje textara ale nie powiem, że się nie przejechałem, w sumie na każdej firmie się przejechałem czy to ate czy brembo itd

Do góry Bottom