Pietrek
SuperMechanior
a tak swoją drogą to jakoś nie spotkałem sie jeszcze z Panią mechanik. Widzieliście kiedyś kogoś takiego? Żeby kobieta wychodziła spod samochodu ubrudzona w oleju, z kluczami w ręku? Ciekawy byłby to widok.
w sumie nie wiem co się kurczy albo rozszerza, obudowa - podstawa jest aluminiowa a obudowa wkładu filtra jest plastikowa wkręcona w środek tej aluminiowej, coś tam zmienia swój rozmiar i cieknie jak choleraArni, panowie mieli duże majątki ziemskie, a ja mam tylko 600 metrów
Na forach żeglarskich niema takiego problemu, wszyscy bez względu na wiek piszą po imieniu, jest po prostu mniej do pisania.
W osobowych samochodach plastikowe dekielki zakręcane wchodzą w aluminiowe obudowy, czyli gdyby dekielek się rozszerzył , to byłoby ciaśniej. A w Solarisie dekielek plastikowy nakręca się na zewnątrz aluminiowej obudowy? czy jak że się rozciąga, bo nie rozumiem.
patenty - MacGyverykiI jestes w bledzie , do wymiany klockow nie .... a jakie patenty ??

Mam pytanie (odnośnie firmy z linku) http://www.favore.pl/235196_skup-sa...rzesze-auto-skup-skup-aut-rybnik-slaskie.html Czy ktoś kiedyś sprzedawał im jakieś auto?