Ja również jak Autoklinika.Wasilewicz staram się odbierać każdy telefon bo to są moje pieniądze. Większość ludzi to stali klienci lub z polecenia, jeśli z polecenia to zazwyczaj wiem ze taki ktoś będzie dzwonił bo ten co poleca zazwyczaj mnie informuje że dał namiar temu czy tamtemu. Fakt, że w nocy i tak mam wyciszony a jak wstaje o szóstej to specjalnie oddzwaniam bo wiem, że jak ktoś dzwonił o 1 w nocy to teraz pewno śpi wiec z przyjemnością go budzę i informuje ze miałem nieodebrane połączenie i jak mogę pomóc. Wtedy taki klient dostrzega nieprawidłowości w swoim zachowaniu i przeprasza. Co do telefonów po pracy w sprawie porad, co w dzisiejszych czasach staje się normą, grzecznie informuje że porad nie udzielam tylko swiadcze usługi, jeśli auto stanęło to proszę przyciągnąć do warsztatu, jeśli jeszcze nie stanęło to przyjechać rano. Jak miałem warsztat w Uk to były cwaniaczki co wykorzystywały moje dobre serce, potrafili dzwonić nawet w niedziele o 6 rano bo się auto zepsuło, ja pół godziny na telefonie, sprawdź to, sprawdź tamto, przedstawiam szereg możliwych możliwości, umawiam się na poniedziałek a on nie przyjechał bo już naprawił.