• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

tester akmulatora bt 360

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Jak nie masz dobrego antywirusa to masz pecha , bo w każdym linku masz zaszyfrowany ruch sieciowy . Aż Ci konto wyczyszczą .

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
W tych linkach krążą sobie żółte tyfuski i czekają na twój komp . To melduje mój esset antywirus .

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Mój esset nic nie melduje.
Dziś nie , ale często otwarcie takiego linku kończy się pytaniem czy blokować zaszyfrowany ruch sieciowy .

Dziś nie , ale pierwszym razem i często otwarcie takich linków kończy się pytaniem , czy blokować zaszyfrowany ruch sieciowy .
Sądzę frukton , że masz również esset pakiet na firmę , więc dziwi mnie to .

Ostatnia edycja:

chudson

SuperMechanior
Punktów
132
Miasto
Gorzów Wlkp
Wracając do testera. Dobry jest ? Polecasz?
Firma znana , mam od nich komputer pokładowy za 20 dolców między innymi szczytujący błędy obd2 i jeszcze mnie nie zawiódł w żadnym samochodzie.

lotnik9

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
wielkopolska
Dla mnie jest porzadku wszystkie parametry pokazuje. W pojescie lub po za nim. Ustawieniach szkoda ze nie mam jezyku polskim.

Pokazuje stan akmulatora % i zywotnosc.
Czy jest dobry czy do wymiany

Jest jedna funkcja ze musisz odpalic silnik to sprawdza artenatol lub rozrusznik teraz nie pamietam. To zawsze jest na koncu jak odczytasz parametry to sie za pyta i po prosi o uruchomienie silnika i poczekac chwile jak sie polaczy. Nie wszyystkie akmulatory maja ta funkcje.
Na poczatku wybieracie jezyk a potem sterownik akmulatora zawsze jest napisane

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom