mathiass
SuperMechanior
- Punktów
- 153
Cześć, tester akumulatorów na aplikację. Który tester możecie polecić, a może posiadacie. Miałem autela bt608 ale mi ukradli, byłem z niego zadowolony, otofix ma to samo menu co bt608... Chyba, że pójść w najzwyklejszy "komputerek" i tyle.... jak poniżej
UT673A tester akumulatorów samochodowych
UT673A to przenośny tester akumulatorów samochodowych kwasowo-ołowiowych. Urządzenie pozwala na analizę stanu akumulatora bez konieczności ich demontażu z instalacji pojazdu. Tester dokonuje analizy akumulatorów o pojemnościach od 30 do 200Ah. Posiada najnowocześniejszą technologię, która...
www.gotronik.pl
BTM-24 samochodowy tester akumulatorów 12V/24V FNIRSI
FNIRSI BTM-24 to zaawansowany tester dedykowany do kompleksowej diagnostyki akumulatorów samochodowych i motocyklowych, obsługujący zarówno systemy 12V, jak i 24V. To niezbędne narzędzie dla profesjonalistów i hobbystów, pozwalające na szybkie i precyzyjne określenie stanu technicznego baterii...
www.gotronik.pl
HT2018B samochodowy tester akumulatorów
HT2018B produkcji Hantek to urządzenie przeznaczone do testowania akumulatorów kwasowo-ołowiowych. Miernik posiada kilka funkcji pomiarowych takich jak testowanie procesu rozruchu, sprawdzenie procesu ładowania oraz obciążenia. Szybko i dokładnie analizuje stan zużycia akumulatora...
www.gotronik.pl
Ostatnia edycja: