• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester diagmostyczny

elektom

Początkujący
Porady
1
Punktów
2
Miasto
Kłomnice
Witam Chcę aby ktoś z fachowców podzielił się ze mną na temat testera mega macs pc se i polskiego cdif 3 Pozdrawiam

elektom

Początkujący
Porady
1
Punktów
2
Miasto
Kłomnice
Witam Dodam że posiadam cdifa od początku jego istnienia po dzień dzisiejszy z aktualnym abonamentem.Na przesyrzeni lat cały czas się rozwijał dziś powiem że dużo robi nie jest najgorzej ale czasami zawodzi jak zarzają się porametry z kosmosu lubi zrywać połączenia zawieszać się i procedura która jest w opcji nie przechodzi.Mówię to na podstawie ponieważ posiadam ruwnież Launucha x431 i tam te parametry i proceduty przechodżą oczywiście nie dotyczy to wszystkiego to są wyjątki ale liczne. Na teraz myślę o odsprzedarzy i skłaniam się do mrga maksa abonament jest 3 razy taki ale jak jest hgs data. Proszę o sugestie za odpowiedzi dziękuję Pozdrawiam.

kakus

SuperMechanior
Punktów
48
jeszcze pomyśl na texa nano s. mam i bardzo sobie chwalę też ma HGS data choć wolę Auto Date

marcin-1111

Uczestnik
Punktów
19
Miasto
Kraków
Witam. Tak jak kolega używam od dawna CDIF3 ale niestety chłopaki nie ogarniają bramek sgw itd. a co gorsze jak się z nimi gada to widać że to nie nastąpi szybko, jeśli w ogóle nastąpi.... Też pomału rozglądam się za nowym testerem. Z założenia chciał bym żeby był po polsku (dobrze przetłumaczony), tak wiec z tego wytypowałem Texe i Hellę. Niestety ciężko znaleźć porównanie tych testerów..... Może użytkownicy podzieli by się zaletami i wadami tych urządzeń ( najlepiej z uzasadnieniem tzn. dlaczego tak uważacie). Myślę że wielu osobom pomoże to w podjęciu decyzji.

Do góry Bottom