• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester diagnostyczny do aut USA

piotrek7j87

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
TM
witam jaki polecacie tester diagnostyczny do aut z USA. Głównie mi chodzi o auta od 1995 do 2005r gdyż ten Delphi org. ogarnia te auta ale po 2005 r czyli mozna zrobić diagnostykę ABS, Poduszek, BCM,Klimatyzacji,a do 2005 to tylko silnik i za bardzo nic więcej....Posiadam 4 amerykance czyli stratusa cabrio,sebringa 2,7 ,intrepida 2,7 i 300M 3,5 i z silnikiem jakoś sie łaczy ale z innymi modułami juz ma problem lub komunikat wali Pojazd nie reaguje prawidłowo i trzeba na piechote szukać...

piotrek7j87

SuperMechanior
Punktów
44
Miasto
TM
A launch zrobi auta od 96 do 05???? i z abs polaczy sie i skrzynia.....

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
224
Miasto
Gdansk
Ja do starszych Amerykańców niektóre sprawy to jeszcze diagunem Launch ogarniałem w niektórych przypadkach często Foxwell NT664 nawet sporo robił... klime,silnik abs nawet airbag

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
564
Miasto
Podkarpacie
Z USA ciągnie się tylko głównie 2 marki : ford i grupę chrysler'a (chrysler , jeep , dodge) - paru handlarza przegotowuje samochody . Bardzo rzadko trafia się toyota .
Co do twojego pytania : ja mam oryginalnego Witech'a (głowica micropod2) który ma emulacje DRB-III . Z tego co wiem chińska głowica z hakowanym oprogramowaniem nie ma tej funkcji wiec uważaj .
Ewentualnie możesz poszukać na rynku wtórnym tego interfejsu DRB-III .

grucholl

Bywalec
Punktów
4
Miasto
śląsk
Nie wiem jak budżet, poszukaj jakiegoś starszego snap-on na rynek USA lub Europejski ale z pakietem International wtedy masz też cały rynek USA. Nie licząc serwisowych sprzętów, to snap-on w USA jest jednym z najlepszych sprzętów.

Do góry Bottom