• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester diagnostyczny

Wooojtas

Początkujący
Punktów
0
Witam. Potrzebuje pomocy w wyborze testera diagnostycznego. Wiem że temat wałkowany wiele razy ale może pojawiło się coś nowego wartego uwagi. Potrzebuje coś uniwersalnego na początek, żeby ogarniało większość marek. Mój budżet niestety nie jest za duży max 3500-4000 więc wiem że cudów z tym nie zdziałam. Ale potrzebuje coś z czym mogę wystartować, a nie chce bawić się w podróbki.

kamil03

SuperMechanior
Punktów
56
Miasto
kraków
Jeśli ogarniasz chodź w jakimś stopniu angielski ja bym ci polecił autel ds808 . Przetłumaczony na PL ale dużo też po angielsku.

Wooojtas

Początkujący
Punktów
0
No wlasnie za bardzo nie ogarniam. Kody błędów zawsze można w necie przetłumaczyć. A jak wygląda sprawdzanie parametrów? Też wszystko po angielsku?

ojek

SuperMechanior
Punktów
159
Miasto
Węgrów
Mam ten tester, większość rzeczy jest po polsku, choć czasem w tłumaczeniu wychodzą kwiatki, ale to jak w każdym.

ojek

SuperMechanior
Punktów
159
Miasto
Węgrów
Co byś nie kupił to nie będzie mieć pokrycia 100% funkcji serwisówki w 100% samochodów, ale tak, ogólnie jestem z niego zadowolony, częste aktualizacje (rok darmowych), pracuje stabilnie, nie wiesza się, większość tego co mi potrzebne ogarnia ładnie. Plusem jest też szybki dostęp do procedur np. inspekcji czy odpowietrzania abs

Do góry Bottom