• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Tester diagnostyczny

bogdan97

Nowy
Punktów
0
Cześć,

Szukam testera diagnostycznego, którego będę używać przed zakupem auta.
Zależy mi, żeby obsłużył maksymalnie dużo marek aut, auta od ok. 2000 roku.
Interesuje mnie odczyt błędów w sterowniku, przegląd modułów i informacji, parametrów w nich zawartych.

Budżetu nie ustalałem - jest elastyczny.

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
304
Miasto
Rakszawa
Kingbolen Ediag Elite. Tylko poszukaj jakiegoś polskiego dystrybutora, żeby w razie czego nie zostać z ręką w nocniku. Dość niszowy sprzęt, ale ponoć ma czytać wszystko i kosztuje 250-300 złotych. Do tego jakaś lepsza kostka OBD z jakiegoś Vgate czy coś tego typu, żeby ruszyć jakieś dedykowane pod konkretne marki aplikacje typu Pyclip czy OBD Eleven i masz budżetowy kieszonkowy zestaw do diagnostyki w terenie.

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
566
Miasto
Podkarpacie
Jak do 5000 zł to Launch x431 pro3s+ elite . Do tego dokup kable 12+8 fca sgw .

matus1014

SuperMechanior
Punktów
199
Cześć,

Szukam testera diagnostycznego, którego będę używać przed zakupem auta.
Zależy mi, żeby obsłużył maksymalnie dużo marek aut, auta od ok. 2000 roku.
Interesuje mnie odczyt błędów w sterowniku, przegląd modułów i informacji, parametrów w nich zawartych.

Budżetu nie ustalałem - jest elastyczny.

Z góry dzięki za podpowiedzi.
Witam mogę pomóc z zakupem autela /launcha z polskiej dystrybucji z supportem i gwarancją w Polsce. Z fv na firmę/osobę prywatną.
Najważniejsza sprawa będziesz obsługiwał auta po 20r ? Klocki,serwisy,adaptacje?
Jeśli tak to musisz mieć obsługę sgw do tego a to już generuje koszty. Mogę podpowiedzieć coś ewentualnie sprzedać . Pisz śmiało.

Do góry Bottom