MTM
Zweryfikowany Mechanik
jasne
Oj Daniel... Mam Ci kolektory wytknąć?
My przecież musimy umieć i wiedzieć wszystko... i nawet znajdziemy w aucie oporopowrotnik

jasne

Pewnemu przewodnikowi narodu zapytany pan Bóg, czy za jego kadencji będzie w jego kraju dobrobyt, ten odpowiedział że tego to on nawet nie wie.My przecież musimy umieć i wiedzieć wszystko...
Oj Daniel... Mam Ci kolektory wytknąć?
Niemusisz,sam se wytkne hehe.Zajmuje się nimi żeby mi mózg odpoczął tak samo jak innymi rzeczami.Nie wypieram się że robię tylko to co najbardziej lubię,zrobię też rozrząd,wymienię sprzeglo,hamulce czy zawieszenie a nawet klimatyzacje.Mam warsztat z warunkami to też to wykorzystuje i zawsze się coś podciągne,ręce mi do du.. nie przyrosły i mogę być również bardziej kompleksowy,zawsze to bardziej klient zadowolony jak mu zrobię moda np w oplu i odrazu ten dziurawy kolektor.Siano się mnoży.
narazie etap psucia sterowników na ramie, pewnie kilka ich zepsuje zanim będzie jakakolwiek wprawa, ale po to je kupiłem. Co do obróbki map to tak odległy temat, że nawet o tym nie myślę
Tomsad proponuje szkolenie z winols 3 godz, brzmi jak strata czasu.
Potrzebuje kogoś kto mu doradzi co kupić, czego nie, co zrobić i czym oraz kogoś kto pomoże postawić na nogi w razie poślizgu ręki ^^ A przede wszystkim dobrze zrobionych plików. Coraz więcej pracy to poprawa modów i dpfów, a tu już można przytulić.Te się szybko skończą a i szykuje się stanowisko hamowania podłączone do centralnego kompa . Gdzie on będzie jeszcze pytanie .dpfów, a tu już można przytulić.
Co do hamowni to pierwsze słyszę i w ciemno mówie - nie do ogarnięcia 
Czyżby , jeśli servis jest dziś w stanie powiedzieć jakimi programami i kiedy było auto skanowane .nie ma szans na skontrolowanie.
Znam przypadek z życia wzięty,BMW udowodniło warsztatowi że diagnozował chińskim autocomem auto które zostało uszkodzone po tej diagnozie.Czyżby , jeśli servis jest dziś w stanie powiedzieć jakimi programami i kiedy było auto skanowane .
Przy okazji zapytam
Pełgot 307 - jedna poduszka wystrzeliła , podmiana sterownika na coś się zda ,czy trzeba zakodować to ?