• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ubezpieczenie NNW - jakie wybrać?

Darki

Początkujący
Punktów
0
Krótko mówiąc dobrze mieć.

Ostatnia edycja:

zby

Początkujący
Punktów
0
To wiadomo i w CUK dostajesz jeszcze pakiet pomocy prawnej, to też korzystny bonus bo masz 5 bezpłatnych porad prawnych.
No ja w tym roku ponownie do cuka uderzyłem, bo jednak niska cena OC jest dla mnie priorytetem.A ten pakiet też tylko oni dają heh

Karol`

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
baginskibus.pl
Według mnie nnw to podstawa. Nie mam AC ale NNW musze mieć. To tylko 50zl (no chyba, że chcesz ubezpieczyć się na jakieś większe kwoty). NNW możesz wykupić w każdej ubezpieczali, ale nie w każdej jakość usług jest na podobnym poziomie.

Zgadzam się. Mam podobnie i to od czasu pierwszego auta. Generalnie AC też jest ważne, ale biorąc pod uwagę aktualne cenę, to NNW opłaca się zdecydowanie bardziej. Dlatego od dawna preferuję właśnie tego typu rozwiązania.

stank

Początkujący
Punktów
2
No ja w tym roku ponownie do cuka uderzyłem, bo jednak niska cena OC jest dla mnie priorytetem.A ten pakiet też tylko oni dają heh
Ceny OC nieźle poszły w górę, też uważam że cena jest najważniejsza. W tm roku też najtaniej wyszło tobie w cuk kupić?

Do góry Bottom