• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ubezpieczenie warsztatu- głównie od podpalenia

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
siej tu ruskiej propagandy.
jak ktoś mówi inaczej niż mainstream to jest ruskim trollem, jeszcze niedawno, jak ktoś miał inne zdanie na temat tego cyrku ze srowidem , był szurem.
czas jak zawsze wszystko z weryfikuje, a teraz kupujcie płyn lugola, bo mówili ze Putin będzie elektrownie atomowe wysadzał.

a ciekawe czy słyszeliście o niszczeniu laboratoriów z bronią biologiczną co to pokojowo nastawione usa ma a raczej miało 15 sztuk. jeszcze parę zostało, kilka nawet niedaleko naszej granicy.
1646404693475.png

a do jakiego kraju przez tyle lat były pompowane pieniądze przez fundację Clintona?

1646404480347.png

Ostatnia edycja:

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
Tomii76 ale na tym wykazie państw brakuje chyba polski.... A nie my nic nie dostalismy:)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Polska na straty idzie. Do tej pory jedyne państwo w eu jednokulturowe praktycznie. Bardzo im to przeszkadzało no i wymyślili. Za 50 lat pewnie w mniejszości pewnie będziemy o ile jeszcze Polska będzie istnieć.

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
Najważniejsze że od momentu wejścia pierwszych uchodźców z Ukrainy na terenie pl coronawirus jest nieaktywny:) premier będzie robił wiec i ogłaszał wygraną :)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Najważniejsze że od momentu wejścia pierwszych uchodźców z Ukrainy na terenie pl coronawirus jest nieaktywny:) premier będzie robił wiec i ogłaszał wygraną :)
Nieaktywny w mediach, a w sejmie przymus szczypawek i inne cuda na kiju przegłosowują. Wszyscy zajęci czymś innym i obudzą się z ręką w nocniku.

A niedługo będziemy mieli jeden światowy rząd, nazwany dla zmyłki WHO, i pandemię się nie skończą.
received_238302218423688.jpeg

A walka z pandemią nie będzie tak ładnie wyglądać jak teraz było. Poczytajcie o uprawnieniach wojsk USA w Polsce. Co i komu mogą robić nawet w trakcie pokoju.

A dla tych co się boją iść na wojnę, taki myk. Nie dziękujcie hehe

received_675079550347641.jpeg

A na koniec wróżba.

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
WOODOO nie chcesz to nie pomagaj ale siej tu ruskiej propagandy.
nie
Każdego jest stać pomagać. Ja pomagam na ile mogę.
Każdy kto płaci podatki to pomaga :
- płaci składki NFZ i to z tych składek ukraińcy mają darmowe leczenie
- płaci podatki i to z tych podatków ukraińcy mają zasiłki, darmowy transport publiczny, darmowe kwatery od gminy itp.
- płaci składki polis OC, AC, ubezpieczenie domów, firm itp. i to z tych opłat ukraińcy mają darmowe OC

Czy ktoś z nas Polaków może liczyć na takie zaszczyty ?:D

Oczywiście fajnie jest pomagać wtedy gdy jest szum i moda chwilowa na pomaganie, tylko czy będzie nadal pomaganie za miesiąc, dwa, pół roku ?
Zobaczymy jak za jakiś czas ludziska co udostępniają kwatery dla ukraińców będą się zachowywać jak już ci ukraińcy im się znudzą i zaczną przeszkadzać, a nie będzie się ich można pozbyć ?

My Polacy mamy tendencję do takiego huura, a nikt nie patrzy co później...
Ciekawe na ile wystarczy pieniążków z tych składek co opisałem wyżej...? a co jeżeli ich zabraknie...?
Czy da nam unia ?
myślę, że nie...
czy trzeba będzie podnieść wysokość tych opłat ?
myślę, że tak...

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Oczywiście fajnie jest pomagać wtedy gdy jest szum i moda chwilowa na pomaganie, tylko czy będzie nadal pomaganie za miesiąc, dwa, pół roku ?
oficjalnie przewidują od 5 do 7 milionów uchodźców, ale wiecie jak to jest z tym co oficjalnie podają...

myślę czy by nie wyjebać na Ukrainę i o obywatelstwo się nie postarać. a potem cyk do Polski i wszystko za darmo do tego napoją i nakarmią, dają dom w którym jak dłużej pomieszkam to może stać się moją własnością, oc za darmo, leki i lekarze też, nawet jak przepracuję 2 h w miesiącu to i tak dostanę gwarantowane 3010zł.
1646427095640.png

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
Mysle że zachód jak zawsze da nam pieniądze aby tych uchodźców było u nas jak najwięcej, kasę weźmie rząd i już. Z tym obywatelstwem fajna sprawa ale mężczyźni mają rozkaz wrucić i walczyć... Więc tylko kobiety i dzieci by w Polsce zostały... Chyba że toomii masz 60 lat:)

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
W sumie i tak nas ruchają, to status kobiety nic nie zmieni, przynajmniej niewiele:)
Automatyczne połączenie postów:

Z tymi prawami who żeby ominąć konstytucję to ciekawa sprawa. Chyba sami zdziwieni z takim oporem ludzi antyszczepionkowych

Dawidek126

SuperMechanior
Punktów
335
Miasto
Piaseczno
Teraz to dopiero będzie problem dziecku szkołe znalezdz. Zobaczymy panowie jak to się wszystko rozwinie. Może nie będzie tak źle.

Burak

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Wieś
Rany boskie świat się chyba kończy bo zgadzam się w 100 % co woodoo pisze.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Prawie tydzień temu tak pisałem :
Zobaczymy jak za jakiś czas ludziska co udostępniają kwatery dla ukraińców będą się zachowywać jak już ci ukraińcy im się znudzą i zaczną przeszkadzać, a nie będzie się ich można pozbyć ?
A tu pyk i się sprawdziło:
:D

Ciekawe jak teraz ludziska się będą rwali do pomocy...:D

Do góry Bottom