• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Umówiony na wizytę klient nie przyjeżdza-nie odwołuje..co robicie??

StopMe

Początkujący
Punktów
1
Generalnie powinno się dbać o stałych klientów - co nie zmienia faktu, że jesteśmy tylko ludźmi.

Branie zaliczki w ciemno, czy wpisywanie na czarną listę nigdy nie wychodzi na dobre - chyba, że przyjeżdża jakiś smerf ważniak i wszystko wie, wtedy lepiej powiedzieć ze nie ma się czasu.

Pozostaje robić swoje, w swoim tempie i nie trzymać aut tygodniami jak co nie którzy. Co oczywiście jest dla mnie zabawne jak klient przyjeżdża na regulację hamulca i drobne naprawy zawieszenia.

A teraz życzę udanego weekendu:)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Mam stwierdzone 3 zaburzenia psychiczne. Kartoteka ma że 30 stron. Jednym z nich są niekontrolowane ataki agresji.
Jednemu skapiszonowalem gębę. Policja sądy badania w szpitalu i nic z tego nie mialem

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-26
Miasto
Rybnik
Rozumiem cię mam podobnie, kregosłup uszkodził ukł nerwowy i potrafię wpaść w szał za 20sekund, muszę się cały czas pilnować, chcą przepisywać cudowne leki ale nie mogę ich mieć w karcie więc odmawiam.

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Nie przejmujcie się, dla was też jest nadzieja, zobaczcie jak dżek nikolson sobie z tym poradził
the shining horror GIF

Wystarczy wypowiedzieć jedno magiczne słowo jak nerwy zaczną w was wzbierać:
Jack Nicholson Movie GIF

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Kręgosłup też mam uszkodzony. Wyrżnąlem w motocrossie.
Neurochirurg co mnie poskładał później żartował. "Panie Bartku przedłużyłem panu rant" tzn rowa tego od tyłka/ pupy

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-26
Miasto
Rybnik
xyKręgosłup też mam uszkodzony. Wyrżnąlem w motocrossie.
Neurochirurg co mnie poskładał później żartował. "Panie Bartku przedłużyłem panu rant" tzn rowa tego od tyłka/ pupy
Mówisz rant dobre :)
mi jak wywaliło kręg to pomiażdzył wszystkie nerwy wokół. Przez to mam takie cyrki z ukł nerwowym że hej,. To już teraz szpitalem śmierdzi więc kończymy temat
:)

Ostatnia edycja:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Mnie trzymali na tramalu inie pomagało a siostra dała mi Nurofen i pyk nie boli.

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-26
Miasto
Rybnik
Nie ma leku na ból neuropatyczny jeszcze nie wymyslili mogą tylko uspić poprzez inne leki

Ostatnia edycja:

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1643
Zioło se zapal

dla nie angielskich "Badania stanu Oregon pokazują, że związki konopi zapobiegają przedostawaniu się koronawirusa do ludzkich komórek"

zawsze jak cię złapią to możesz tłumaczyć się, że palisz bo boisz się wirusa. tak prewencyjnie :cool:

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
staram się każdemu dać szanse,nigdy nie wiadomo jakie czasy przyjdą...?

Do góry Bottom