• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Uniwersalny interfejs diagnostyczny

outsidek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piła
Witam, poszukuje jakiegoś uniwersalnego interfejsu - odczyt błędów, kasacja błędu silnika, poduszek, abs/esp. Na tych rzeczach mi głównie zalezy, samochody z rocznika 2000-2016. Obslugiwac ma takie marki jak: opel, toyota, audi, skoda, peugot. Moze byc dodatkowo, ale nie musi: kia, citroen, ford. Cena nie gra roli, na razie chce rozpoznac się na rynku i zobaczyc co warto.

Z informatyki chcę przejść na elektronikę samochodową wraz z programowaniem dlatego poszukuje czegoś ciekawego, a samochodów do zabawy trochę mam więc jest gdzie się uczyć.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
mam orginalny,legalny tester diagnostyczny z najnowszym orpogramowaniem i waznym abonamenetem do konca roku (świeza aktualizacja maj-czerwiec 2016)napewno robi wozy z zakresu rocznikowego tak jak piszesz.
dzwon domnie 505541309-wszystko wyjasnie,co to i za ile.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
mam orginalny,legalny tester diagnostyczny z najnowszym orpogramowaniem i waznym abonamenetem do konca roku (świeza aktualizacja maj-czerwiec 2016)napewno robi wozy z zakresu rocznikowego tak jak piszesz.
dzwon domnie 505541309-wszystko wyjasnie,co to i za ile.
Kolega pewnie zrezygnuje i będzie szukał w alledrogo made in ChRLd... :D
Witam, poszukuje jakiegoś uniwersalnego interfejsu
Mówimy o legalu?

Do góry Bottom