hamer
Zweryfikowany Mechanik
a to taka tajemnica podać cenę na forum
Trzeba wzjąś pod uwagę że w tej branży zaczyna się robić kiszka Technik Modernizacji Rolnictwa mechanikiem czarno to widzę po takiej szkole to na pewno nic nie umie pare lat najpierw się trzeba pouczyć dopiero działać.Widze że jak żucił te 150000 to już się o niego biją aby tylko mu coś sprzedać ,naipierw trzeba mieć te kase dopiero rządzić się nią
ile teraz taki podnośnik Ravanioli 3000kg nożycowy krutki
branża powoli umiera za 15 lat samochody będą jak odkurzacze czy pralki lodówki jak się zepsuje to do wymiany na nowy
Cześć.
Jestem na etapie kończenia technikum o profilu technik modernizacji rolnictwa. Po skończeniu szkoły mogę starać się o dotację na otwarcie warsztatu mechanicznego o wysokości 150000 zł. Chciałem się zapytać Was, czy macie może jakiś taki przykładowy kosztorys, w jakie narzędzia trzeba by było się wyposażyć?
Mechanika to moje hobby i chciałbym iść w tą stronę. Mechanika na początek tylko samochody osobowe i dostawcze.
Mam murowaną stodołę, którą mógłbym przekształcić na warsztat i wstawić tam podnośnik. Drugi garaż mam z kanałem.
Ma ktoś rozpisane ile pieniędzy potrzeba na podstawowe narzędzia, podnośnik, jakieś programy do diagnostyki komputerowej? Chciałbym się zorientować ile potrzeba pieniędzy na uzbrojenie takiego warsztaciku.
No to zaraz zacznie się koncert lokowania produktów, linków i innych reklamowych śmieci .....