Witam serdecznie. Jestem osobą samotną i do tego kobietą, a przy tym moja wiedza na temat samochodów ogranicza się do czynności: wsiąść, jechać, wysiąść. Pewnie zadam najgłupsze pytanie na tym forum, ale szczerze się zmartwiłam. Odebrałam dziś z warsztatu auto, które trafiło tam na ustawienie zbieżności kół. Przy okazji Panowie wykryli problemy z klockami i tarczami hamulcowymi przedniej osi i dokonali wymiany. Dojechałam do domu i czytam informację na rachunku. zapisano tam, poza informacją o tarczach i klockach: "ustawienie zbieżności kół przedniego zawieszenia (zbieżność przód)". Czy to oznacza, że muszę ponownie udać się do warsztatu, celem ustawienia zbieżności tylnych kół? Dzwoniłam po powrocie do domu do warsztatu, ale nikt tam nie odbiera. Samochód zakupiłam używany w czerwcu, zbieżność nigdy nie była przeze mnie ustawiana. Przepraszam, jeśli moje pytanie jest głupie, ale szczerze się nie znam i martwię się, że będę musiała wydać kolejne 100zł za tylne koła. Z góry dziękuję za informację.