• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Uszkodzony silnik Mercedes Sprinter 2009 2.2

cysiuu15

Nowy
Punktów
0
Witam i poradził sobie ktoś z panem Mariuszem pałka ? Bo tez zostałem oszukany i właśnie złożyłem pozew do sądu

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
opisz dokładnie przebieg całej sprawy, od początku ... zawsze się to komuś przyda.

cysiuu15

Nowy
Punktów
0
Silnik zakupiony u pana Mariusza 7000tys zł plus kaucja 3000tys zł płacone gotówka z potwierdzeniem odbioru. Po zwrocie starego silnika pan stwierdził ze zwrot kaucji nastąpi do 14 dni( minęło juz prawie 2 miesiące ) silnik rozpadł się po 1000km. ( nie wiem co się stało bo silnik najprawdopodobniej będzie musiał isc do ekspertyzy jeżeli pan Mariusz nie będzie chciał zwrócić pieniędzy) adwokat juz złożył pozew do sądu i zawiadomienie do prokuratury o przywłaszczenie silnika
Automatyczne połączenie postów:

Jeżeli ktos ma jakieś informacji na temat tego pana lub został oszukany zapraszam do kontaktu ( adwokat polecił znajsc jak najwiecej ludzi oszukanych wtedy jest większa szansa ze prokuretura się tym zainteresuje)

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
lew.avi.gif Śmieszny temat...:D

Jak to jest - gość (czyli ten mario p.) wali jeleni w rogi tylko kurz idzie i wiadomo o tym wszem i wobec - a ciągle znajdują się nowi frajerzy chętni do ogolenia ?:eek::D

gzegoz

Nowy
Punktów
0
Witam. Również zostałem oszukany przez tą pseudofirmę. Utopiona kwota 7000 zł.
Jutro idę do prawnika. Proszę o kontakt osoby które równiez zostały oszukane przez tych partaczy
interkomplipsko@wp.pl

Oszukani

Nowy
Punktów
0
Witam
ta firma Mariusz Pałka oraz : FHU. Katarzyna Janas TO JJEDNA FIRMA
NIP: 6581979890
Numer telefonu: 533072620
E-mail: Janas7472@gmail.com
Adres: Os Kalinowe 1/43
31.812 Krakow
cały czas działaj i cały czas oszukują ludzi teraz maja firmie zarejestrowana na Bogusławę Leśniewska
telefon odbieram facet którego telefon widnieje przy tych 3 firmach .
Firmy zakładane są na słupy a oni się śmieją ludzią w twarz

tomas92

Nowy
Punktów
1
Miasto
Wrocław
Rzeczywiście jest tak, że silnik OM651 jest nienaprawialny? Rozmawiałem z niejakim panem Marcinem, który to sprzedaje regenerowane silniki na ebayu i daje rok gwarancji. Twierdzi, ze taki przejedzie 300k. Czy rzeczywiscie darowac sobie te regenerowane czy lepiej szukac uzywanego z niskim przebiegiem?
Automatyczne połączenie postów:

No tak, szczególnie kiedy ktoś chce sprzedać silnik za 8500 zł a potem podbija cenę do 10000
Kto wam takie głupoty gada. Ja regeneruje takie silniki które jeżdżą 500k.
Tylko że kosztują 15 tyś. Te za 10k to oszustwo

Do góry Bottom