• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Utrudniony wyjazd z posesji

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Postawie ci auto na placu nie blokując wjazdu i nic mi nie zrobisz
Straż miejska nie podejmie tematu
Tylko sąd
Jak wywieziesz auto , oskarżę cię o kradzież i będziesz miał kłopoty
Piszę to z autopsji
Zakładasz się ?
a zakładam sie bo mam teren prywtny oznakowany i juz kilka razy straz miejska auta wywoziła -i co ?:D:D:D

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Napisz ile chcesz na ten zakład przeznaczyć ?
I ; lokalizacja
Chcę kwit dostać od straży ,że odcholowali auto z prywatnego placu nie zastawiającego wyjazdu .
Wchodzisz ?

Romuald-f

SuperMechanior
Punktów
54
.................. Zwracałem mu już uwagę, przez jakiś czas poprawił się, ale później wrócił do swoich nawyków ................. Zaproś sąsiada na grilla z piwkiem, powiedz w czym masz problem to "poprawi" się na stałe. Z sąsiadami najlepiej w zgodzie żyć.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Napisz ile chcesz na ten zakład przeznaczyć ?
I ; lokalizacja
Chcę kwit dostać od straży ,że odcholowali auto z prywatnego placu nie zastawiającego wyjazdu .
Wchodzisz ?
kazdą sume !!!! wjeżdzam do ciebie na podwórko zostawiam auto i mam gdzieś -co robisz???
sam sobie odpowiedz ....;)

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
zastaw mu przud i tył samochodu na 1 cm i niech se postoi ze 2 dni i po problemie sam przyjdzie to ty że nie masz czasu jak bedzie chwila to odblokujesz

dvs269

SuperMechanior
Punktów
21
Miasto
Ustka
Fajnie sobie popatrzeć , no może przejechać się czasami tymi rodzinnymi sprzętami. Popracować pare dni - nie polecam.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
a ja nie mam a tak bardzo zawsze chciałem ... ale w łodzi traktor chyba nie przejdzie ....:( ale kiedyś sobie kupie na stare lata jak zamieszkam na działce i bede jeżdził nim do sklepu :D:D:D:D:D

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Nie pamiętam dobrze, ale jeżeli auta parkuja tak, że utrudniają wyjazd z posesji (nie ma znaczenia po której stronie itd) to też na to jest paragraf.

dvs269

SuperMechanior
Punktów
21
Miasto
Ustka
a ja nie mam a tak bardzo zawsze chciałem ... ale w łodzi traktor chyba nie przejdzie ....:( ale kiedyś sobie kupie na stare lata jak zamieszkam na działce i bede jeżdził nim do sklepu :D:D:D:D:D

na stare lata ... nie wiem czy dasz rade w takiej c360 sprzęgło nacisnąć :d

Do góry Bottom