Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Akurat wczoraj kumpel mówił, jak jego dziewczyna kupiła telefon na OLXie i głupia posłała 500zł przelewem i kontakt z gościem się urwał, co najlepsze zgłosiła na policję, ona nie była pierwsza zgłaszająca na tego samego gościa ale oczwiście sprawę umożyli po miesiącu...
uwaga na oszustów z MODERM FINANSER SYSTEM dzwonią obiecują dotacje unijne wyłudzają na początek 245zł potem szukaj wiatru w polu a obiecują dotacje z uni za 3 procent marży nie dać się nabrać jak powiedziałem że oszuści i oszukali około 10 tyś przedsiębiorców to się cwaniara rozłączyła nawet nie zdążyłem do końca wyzwać przez telefon
Wszędzie oszukują czy to na forach się zdarzy, czy podejrzane maile z "banku" czy z nieznanych numerów. Nieznanych numerów z dziwnymi liczbami na początku najlepiej nie odbierać, a na pewno nie oddzwaniać - potem okazuje się, że kierunkowy na wybrzeże kości słoniowej przez co zapłacimy za jedno połączenie kolosalne sumy.
Do mnie dzownili ostatnio z jakąś promocją a jak powiedziałem ze pojde sobie do salonu jak bede chcial to uslyszalem ze to tylko promocja telefoniczna w salonie takich ofert nie ma i czy się zgadzam. A później poprzekręcają umowe niby podpisalem i tyle.