• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

vectra c 16 16v 2004

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Zgadza się po co mi telefony teraz. Jak dzwoniłem setki razy i perfidnie moje połączenie było odrzucane to ja teraz mam odbierać? Wyregulować i zamykamy temat.
Chłopak chciał sobie vectre naprawić a tu niechcąco się zrobiła draka o długi za co przepraszam. To totalny przypadek skojarzenia po nicku człowieka i tak wyszło. W ramach przeprosin za bałagan proszę o kontakt to porozmawiamy o problemie.

Zrób osobny temat w tej sprawie .o albo już jest nie uczciwi klienci :)

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
ja to jestem ciekawy jaka to była kwota za pomoc zdalną online z tym immo :D

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
ja to jestem ciekawy jaka to była kwota za pomoc zdalną online z tym immo :D
napewno taka bez ktorej da sie zyc po przezyłem rok bez tego i ktora mozna bez problemu zaplacic bo szanowny Pan oddał auto klientowi i została ona doliczona do usługi(czyt.on za to nie płacił i tak tylko klient to dlaczego sie zemna nie wyrównał w nalezytym czasie).170zł,nie sa to cuda dla kadej ze stron ale dlaczego mam robić coś za darmo jeszcze na dodatek komuś kogo totalnie nie znam/nie widziałęm i nigdy z nim nie wspolpracowałem.CIEKAWOSC ZASPOKOJONA?
Niemniej jednak Pan till121 zobowiazał sie wczoraj wyskoczyć na poczte i wyrównać zaległość wiec zamykam temat.Kolege z rzeszowa wczoraj przeprosiłem telefonicznie jeszcze raz za zasmiecenie tematu ale chyba dzieki temu watkowi i mojemu skojarzeniu uzytkownik poczuł sie do obowiazku i zrobił to co trzeba.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
Kwota mogła by być marne 20zl. Lecz nie chodzi tu o pitos..a o Honor Mechanika.
Bo po takim zdarzeniu jak ja bym miał problem z modułem np.to przez takie osoby komuś się zamyka furtkę.bo np.fachman np.tu autoelektronika sobie pomyśli "a p......ol się"bo drugi raz nie będzie się chciał w h.a zrobic...co jest oczywiste i normalne ino że to yo będę cierpioł ..:D

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
I po co ta spina?.. dla mnie mógłbyć i 500.. tylko myślałem że cena gościa wyrwała z butów i dlatego wystraszył..;)

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
I po co ta spina?.. dla mnie mógłbyć i 500.. tylko myślałem że cena gościa wyrwała z butów i dlatego wystraszył..;)

na luzie,nikt sie nie spina natomiast jak sie robi takie uslugi to najczesciej ustala sie kwote i dopiero sie działa czyli pasuje to robimy,nie pasuje nie robimy.Nie ma co sie juz rozwodzić,bylo mineło,gość sie ogarnął,Zarówno mnie jak i jego to wiele nauczyło.Nie ma co drążyć już.

Do góry Bottom