• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Vgate iCar PRO OBD2

j3bni3ty

Początkujący
Punktów
3
Witam.
Chciałem zapytać o opinie na temat produktu Vgate iCar PRO OBD2. Sam zakupiłem i jak na razie spełnia moje oczekiwania. Pracuje na darmowej aplikacji Car Scanner, który pokazuje mi wszystkie błędy OBD2, które mogę usunąć. Z ograniczeń wiem, że nie można sprawdzać rzeczy związanych z bezpieczeństwem, tj. poduszki powietrzne. Mam też problem ze zeskanowaniem ABS, jest taka możliwość jednak sam interfejs tylko mieli i mieli, a trwa to tyle, że po prostu rezygnuję z dalszego skanowania. Sam interfejs jest mega poręczny i ma różne warianty. Urządzenie łączy się bez kabli za pomocą bt/wifi w zależności od wariantu. Wersja BT4.0 współpracuje z iOS. To są informację, którymi mogę się z wami podzielić jako posiadacz :) Nie jest to reklama.

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Mam używam jestem zadowolony:) wykupiłem wersję pro bo jest tanio i dzięki temu jest więcej funkcji szczególnie w nowszych autach, im nowsze tym więcej można zrobić, raz pamiętam czytałem bodajże VW Touran i gościowi świeciły się kontrolki airbag, ABS i pokasowałem mu błędy:)
Podgląd danych rzeczywistych jest jedynie w silniku no ale cóż, nie można mieć wszystkiego, to taki interfejs na szybko jak nie chce się rozwijać laptopa

slv6

Początkujący
Punktów
0
Jakiej aplikacji używacie do tego? Coś sensownego na android...

Do góry Bottom