• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Vito

Kuba0182

Nowy
Punktów
0
Witam posiadam Vito W638 2.2CDI i jest ale podciśnienie rozłączone. Potrzebuje i formacje jak to połączyć na nowo

Kuba0182

Nowy
Punktów
0
Zawór wisi z dwiema śrubkami do zatkania węży i nie wiem gdzie który podłączyć. Chciałbym też sprawcie czy reszta jest ok podłączona

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Ale fajnie sie składa ze my wszyscy tutaj jezdzimy tez tym modelem vito. Ale masz chlopie szczęście. Zaraz sprawdze u siebie pod maską i wrzuce ci zdjecie. A tak serio skad oni sie biora taki pustaki. Zdjecie by wrzucil moze. Kwarantanna mi
Automatyczne połączenie postów:

Szkodzi bo mam alergie na cymbalow

Kuba0182

Nowy
Punktów
0
google twoim przyjacielem :)

Dzięki to też znalazłem tylko że jestem zwykłym elektrykiem i nie bardzo wiem co z czym podłączyć

Ale fajnie sie składa ze my wszyscy tutaj jezdzimy tez tym modelem vito. Ale masz chlopie szczęście. Zaraz sprawdze u siebie pod maską i wrzuce ci zdjecie. A tak serio skad oni sie biora taki pustaki. Zdjecie by wrzucil moze. Kwarantanna mi

Szkodzi bo mam alergie na cymbalow
Jak nie masz zamiaru pomoc to po co się udzielasz pustaku

Ostatnia edycja:

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1663
Dzięki to też znalazłem tylko że jestem zwykłym elektrykiem i nie bardzo wiem co z czym podłączyć

elektrykiem samochodowym czy elektrykiem "wysokich napięć"? :)

i jeden i drugi powinien umieć czytać schematy po skończeniu szkoły. a te zaproponowane są baaaardzo podobne do elektrycznych.
niektóre nawet są nie z symbolami tylko z wyglądem urządzeń.

Do góry Bottom