Witam
Mam nastepujacy problem :
Jazda autostradowa 130-140 km/h, samochod zapakowany na maxa , nagle komunikat -Za malo plynu chlodniczego !! Zatrzymaj auto itd.
Zjazd na parking i kontrola - Zalane plynem chlodniczym cale podwozie , najbardziej kolo i nadkole po stronie kierowcy - plyn dalej troche kapie..
Niemiecka autostrada - Co tu robic 700 km do celu
- ryzyk / fizyk - leje wode jade dalej i tak co 80 km dolewka wody ok.1 litra ( korka nie dokrecalem / aby nie tworzyc cisnienia)
Nie widac gdzie dokladnie kapie woda ?? wyciek jest w trudno dostepnym miejscu pod pompa ABS / skrzynka bezpiecznikow .
Moze mial Ktos z Was podobny problem i wie co tam moglo strzelic i cieknie
jakis wezyk ... lacznik
Czeka mnie jeszcze powrot do kraju 1600 km / moze uda sie cos naprawic.
Przed wyjazdem dolewalem plynu chlodniczego troche - moze bylo lekko ponad stan max. ale czy to moglo miec wplyw ...
ps. sorka za brak polskich znakow
Pozdrawiam Tomasz V70/Astra III
Mam nastepujacy problem :
Jazda autostradowa 130-140 km/h, samochod zapakowany na maxa , nagle komunikat -Za malo plynu chlodniczego !! Zatrzymaj auto itd.
Zjazd na parking i kontrola - Zalane plynem chlodniczym cale podwozie , najbardziej kolo i nadkole po stronie kierowcy - plyn dalej troche kapie..
Niemiecka autostrada - Co tu robic 700 km do celu
Nie widac gdzie dokladnie kapie woda ?? wyciek jest w trudno dostepnym miejscu pod pompa ABS / skrzynka bezpiecznikow .
Moze mial Ktos z Was podobny problem i wie co tam moglo strzelic i cieknie
Czeka mnie jeszcze powrot do kraju 1600 km / moze uda sie cos naprawic.
Przed wyjazdem dolewalem plynu chlodniczego troche - moze bylo lekko ponad stan max. ale czy to moglo miec wplyw ...
ps. sorka za brak polskich znakow
Pozdrawiam Tomasz V70/Astra III
,