• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

volvo v40 1.8 16v 2002r - drastyczny spadek mocy

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
kabelki w sobote ci zrobie -pod warunkiem ze ta kolezanka(no wiesz) wpadnie pot z czoła mi zetrzec:D

Pablo66

Początkujący
Punktów
2
i wlasnie z takim podejsciem walczysz - JEDZIESZ ODSTAWIASZ I WYMAGASZ zrobione placisz ....
;)
Walczyć to ja sobie mogę a realia są jakie są, każdy ma full roboty i jak nie pasuje to jedz sobie gdzieś indziej bo ja na twoje miejsce mam następnych chętnych.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
słuchaj ,u mnie jest inaczej i zapewne u wielu innych takze zostawiasz auto i ja czy inni staramy sie zrobic .czasem nie wiem ale staram sie

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
kabelki w sobote ci zrobie -pod warunkiem ze ta kolezanka(no wiesz) wpadnie pot z czoła mi zetrzec:D

no problemo gringo.;)

Walczyć to ja sobie mogę a realia są jakie są, każdy ma full roboty i jak nie pasuje to jedz sobie gdzieś indziej bo ja na twoje miejsce mam następnych chętnych.

jak nie chcą robić to dupa nie mechanicy. to tylko chapacze zwykli.

ja mam parę klientów z pod kalisza i właśnie też każdy mowi, że nie ma tam mechaników z pasją ;)

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
a osobiscie takze znam takich mech co duzo gadaja a tylko klocki i oleje :D:D:D:D:D:D:D
potem slysze jakie to on fury robił tylko zapomniał ze do wymiany rozrzadu trza silnik albo skrzynie wyjac:D:D:D:D

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz

Pablo66

Początkujący
Punktów
2
w sobotę nie pracuję. no i nie obiecuje, że zrobię. bo jak będzie coś z kabelkami to nie mam głowy do tego. ale jeśli nie zrobię, to pieniędzy nie wezmę.
A ja nie jestem typowym januszem który nie rozumie że czas to pieniądz. Jeżeli sprawdzisz jakieś tam rzeczy które okażą się być dobre a które to mogłyby być powodem usterki to oczywiście zapłacę bo jakby nie było pewne rzeczy są już wykluczone i zbliżamy się do prawdy ;)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
CALA NOC I DZIEN I ZNOWU NOC panowie czy podołamy???w sumie młodzi juz nie jestesmy:D:D:D

a kto mowi ze jestes

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
pablo tu nie chodzi czy jestes czy nie -masz byc zadowolony-EFEKT KONCOWY SIE LICZY;)

a jak prawda okaze sie bolesna??? :(

Pablo66

Początkujący
Punktów
2
Dobrze wiedzieć że są jeszcze takie osoby które czerpią satysfakcję z tego że komuś fura będzie się lepiej wkręcać na obroty hehe
No i że nie będzie śmierdziało z tłumika :roll:

Pablo66

Początkujący
Punktów
2
to pozostanie to:

też mam 3 km odemnie :D
Nie strasz nawet, bo ja już tyle kasy władowałem że do reszty osiwieje heh.
Silnik wydaje się być chyba zdrowy bo oleju nie bierze jakoś specjalnie, kompresja jest niby w porządku bo już dwa razy była sprawdzona.
Do jednego co można byłoby się przyczepić to że na zimnym przy 2 tys obr.. słychać jakby takie granie zaworów. Jak się nagrzeje to jest ok

Do góry Bottom