samspec13
Zweryfikowany Mechanik
No tak bo Marek_S to elektromechanika.Ja bym pojechał do mechanika
No tak bo Marek_S to elektromechanika.Ja bym pojechał do mechanika
Masz racje a to najlepszy przykład GWT zachwile nikt nie bedzie chciał tu zaglądać a co do tematu to dałbym olej do analizy bo nie chce mi sie wierzyc jeżeli chodzi o ten silnik w dizlu to bym zrozumiał.Będzie to robione jak i szczelność, samochód przyjechał ok 15 wiec kolega tylko zadzwonił co ja o tym sadzę a że byłem ciekawy co forum napisze ale jak zawsze odezwała się loża szyderców tak że przestaje śledzić temat jak i udzielać się na forum .
E... Marku nie ma co się obrażać, sam wiesz jak to jest z diagnostyką on lineBędzie to robione jak i szczelność, samochód przyjechał ok 15 wiec kolega tylko zadzwonił co ja o tym sadzę a że byłem ciekawy co forum napisze ale jak zawsze odezwała się loża szyderców tak że przestaje śledzić temat jak i udzielać się na forum .
Zresztą ja sam jak przeczytałem twój pierwszy post (oryginalną wersję) to myślałem, że to fake

jak długo jeździł kierowiec po naprawie głowicy?Oczywiście że olej był zmieniany , chyba był jakiś wątek o podobnym przypadku, jak przez wtryski ? W suwie sprężania poprzez pierścienie to się zgodzę ale wtryskiwacze pyla do kolektora chyba że kolektor jest połączony z miska olejowanie ma tam EGR jakiegoś ? , to co wiem to ładnie chodzi. To co wiem praktycznie zimny jeździ. Wkurza mnie Android z tym dopisywaniem automatycznym.

Jak jest uszkodzony termostat a auto jeździ na krótkich odcinkach silnik nie jest w stanie przepalić paliwa.a nadmiar benzyny spłukuje film olejowy.będzie przybywać oleju nawet w pełni sprawnym silniku.A ja zmierzyłbym ciśnienie sprężania
Nie wiem po której stronie barykady kolega mnie postawił ale mimo wszystko ten Android strasznie perfidny skoro takie numery robi...Szkoda na was jednak czasu .... temat do zamknięcia a jeszcze lepiej do usunięcia. Najwięcej napisała grupa moich miłośników ... oczywiscie nic nie wnosząca do tematu.