mercedesiarz71
Nowy
- Punktów
- 0
Witam panowie, pacjent w211 2.7 cdi 2003r, jestem amatorem jeśli chodzi o blacharke, pojęcie mam prawie że żadne, na zdjeciu ćwiartka/podłużnica przednia z w211 (zdjecie poglądowe z neta), czerwoną linią zaznaczyłem miejsce w którym jest u mnie rdza po długości (i najprawdopodobniej pekniecie przez to ze zgniło), ze wzgledu na słaby dostęp i to że ktos to czymś "zabezpieczył" u mnie na aucie-cięzko to stwierdzić i nie da sie zrobić zdjecia, z drugiej strony tam gdzie osłona termiczna to samo, chyba nawet gorzej. Moje pytanie brzmi co z tym zrobić, i czy można z tym jeździć, i jaki ewentualny koszt naprawy? Dodam ze auto raczej nie na lata, max 2/3. Z tego co wywnioskowałem to nie jest to sam w sobie kielich, a jakiegoś rodzaju wzmocnienie/dodatkowa osłona. Tak jak mówie jestem totalnym amatorem więc pewnie racji nie mam-stąd tyle pytań i takie "łopatologiczne" wyjaśnienie sytuacji. Z góry dzięki za wszystkie porady
Edit: dodam że reszta tej "ćwiartki" wygląda okej, nie widać aby gdziekolwiek jeszcze wychodziła rdza, podłużnice również ok, problemy jedynie w miejscu oznaczonym na czerwono.

Edit: dodam że reszta tej "ćwiartki" wygląda okej, nie widać aby gdziekolwiek jeszcze wychodziła rdza, podłużnice również ok, problemy jedynie w miejscu oznaczonym na czerwono.