• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wahacze do BMW E46

ADMedia

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Białystok
Witam
Wczoraj dowiedziałem się że do wymiany mam 2 wahacze w e46.
Zastanawiam się nad takim firmami SRL i teknoroot z racji ceny 175 i 222 zł
Albo Meyle HD bo mam wymienne sworznie tylko ciekawe ile wytrzymują od wymiany do wymiany cena 345 zł szt
Ostatecznie lemforder cena 411 zł szt jeżeli te to proszę napisać ile km robiliście na tym zawieszeniu.
Pozdrawiam
Andrzej

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
kolego stać cię to kup lemforder to jest najwyższa półka, i prawidłowo zamontowana powinna ci wytrzymać tyle co originał o ile w bmw nie wychodziły one fabrycznie w orginale :)

ADMedia

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Białystok
Właśnie wychodziły w ori lemforder.Ale jak jest mała róznica w przebiegach to bym wolał kupić Meyla bo tam tuleje są wymienne

Auto-Port

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
361
ale po co ci tuleje wymieniac jak ci wytrzymaja tyle ze predzej ci sie auto znudzi i sprzedasz :)

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
w kazdym e46 mozesz tuleje wymienic sa tez tuleje od m-ki mocniejsze ale nie ma sensu sie bawic bo zaraz bedziesz miec sworzen wewnetrzny luzny i tak wahacz wymienisz wiec kup lemf lub trw i bedzie jezdzic :) zadnego mayle

krzysztof33

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Za jakiś czas i mnie też czeka wymiana wahaczy. Biorę pod uwagę trzy firmy, między innymi Master Sport. Akurat z tą marką już jakieś doświadczenia mam bo montowałem kiedyś ich amortyzatory. Kumpel z pracy też jeździ na ich częściach i właśnie w zeszłym roku wymieniał wahacze to póki co nie słyszałem żeby narzekał. Czasami z nim jeżdżę to rzeczywiście komfort jest naprawdę fajny, nie trzęsie wozem.

ADMedia

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Białystok
No dokładnie też jestem tego samego zdania kupić coś lepszego i zapomnieć że się zmieniło

Do góry Bottom