• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztat 24 - propozycje nowych funkcji i zmian

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Polmos to był by nasz główny dostawca części. :D

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Tutaj obiecana przechowalnia ogólna

Można dodawać co się chcę definiować miejsca też jak chcę ( można nawet rozbić taką przechowalnie na kilkaset półek, miejsc, itp. i grając na nosa koledze Luku nie trzeba płacić kilkadziesiąt tysięcy za oprogramowanie dla dealerów:p

A TERAZ INFORMACJA DNIA, TYGODNIA I MIESIĄCA. - WARSZTAT 24 MA JUŻ WERSJĘ OFFLINE.

Kto nie kocha internetu lub nie ma internetu w warsztacie to może z naszego jakże wspaniałego oprogramowania również korzystać:) - chcieliście to macie:) Co istotne dla warsztatów wielostanowiskowych - dalej istnieje możliwość korzystania z wielu stanowisk również bez internetu:)

Ostatnia edycja:
P

PogotowieSamochodoweUK

No dobra a czy da sie zrobic tak:

-regal/sektor 3
-polka/dzial 8
-miejsce 4
''hamulce do renault megane 1.9 dci -wlasciciel tomek''

Da sie tak?

Ja np mam okolo 30 polek w 8 regalach i leza tam w okreslonych miejscach czesci przychodzace, zwroty, gwarancje, zamienne z gwarancji, od klientow czekajace na wizyte, zostawione na przyszlosc bo firma kupila kilka sztuk, czesci gdzie nigdy sie klient nie pojawil, moje czesci, jakies czesci uniwersalne ktore mam na stanie, oleje, plyny, rozne smary i srodki....

Jak by to podziekic ladnie w programie i jak by on np mial opcje ze jak sie cos konczy to mi krzyczy zeby zamowic.....

Nie musi zamawiac sam mcdonalda i sprzatac hehehe ale taki magazyn byl by bajka.

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Pogotowie:) Prawdziwy magazyn to będzie pewnie w ciągu 1 miesiąca może 2:) Wtedy to już będziemy mieć wszystko a nawet w mojej opinii dużo więcej niż konkurencja - a przy tej cenie co mamy to już bijemy praktycznie wszystkich na głowę:) ( może to nieskromnę, ale to wycinki z opinii klientów).

A zamówienia do mcdonalda - jak się uprzesz...;)

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
A co do strony to jak już będziesz myślał o jej stworzeniu to daj znać. Może razem coś wymącimy żebyś miał ładną stronę i nie zbankrutował na angielskich stawkach:)

P

PogotowieSamochodoweUK

Sluchaj jesli bedzie trzeba zaplacic wiecej za obszerniejszy program to sie zaplacie, wiadomo, przeciez ''wyposarzenie auta'' odbija sie na jego cenie ;)

Co do stronki to jak mozesz napisz mi na PW PI razy OKO ile by mnie to kosztowalo.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Szwagier chyba się pogniewamy :)
Zrobić Tobie wycinki z DMS żebyś wiedział jak to wygląda? i może podsunie Wam to dalsze pomysły?

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Luku a ile kosztuje DMS - kilkanaście tysięcy kilkadzisiąt?:) Ile rocznie licencja -5000-6000 zł. Uwierz mi zrobić można wszystko nawet DMS zrobimy. Ale my chcemy coś dla ludzi. Coś co pomoże w pracy a zarazem nie będzie kosztowało tysięcy zł.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Szwagier nie wiem ile kosztuje mnie to nie obchodzi. Ja po prostu mam znać ten program na poziomie magazynu/sklepu oraz zamówień przyjmowanie/wydawanie.

bodzio78

Nowy
Punktów
0
Miasto
Częstochowa
Cześć
mam pytanko , dzisiaj zacząłem się trochę bawić wersją demo programu warsztat24 i w sumie to dość fajnie to wygląda ale nie ma
opcji magazyn i fakturowanie i tu moje pytanko nie ma w ogóle czy w demo?
ponieważ dużo kupuję i sprzedaję opon to by się przydały takie opcje

Tymoteusz1

Początkujący
Punktów
0
Świetny program, jestem bardzo miło zaskoczony. Na duży plus jak dla mnie fakt, że program działa na każdym systemie operacyjnym i że nie jest zwykłym programem pudełkowym, tylko dostosowują go indywidualni do każdego kupującego. Zdecydowanie było warto kupić od nich ten program

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Madaa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
Zajmuje się obsługą klientów/ zamówieniami części/ fakturowaniem - warsztat24 jak najbardziej się sprawdza. Jest czytelny to chyba jego największy plus. Idealny do małego/średniego warsztatu :) muszę jeszcze opanować wysyłanie smsów do Klientów w powiązaniu z tym programem - może się okazać że to dodatkowo uprości mi prace :p a od roku nie mogę się zebrać, używa może ktoś tej opcji?

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Jutro muszę tv odwrócony vat wystawić
Może ktoś sprawdzić ,czy jest taka opcja w programie?

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Zajmuje się obsługą klientów/ zamówieniami części/ fakturowaniem - warsztat24 jak najbardziej się sprawdza. Jest czytelny to chyba jego największy plus. Idealny do małego/średniego warsztatu :) muszę jeszcze opanować wysyłanie smsów do Klientów w powiązaniu z tym programem - może się okazać że to dodatkowo uprości mi prace :p a od roku nie mogę się zebrać, używa może ktoś tej opcji?

Ja już wysylalem. Może nie masz wlaczonej tej funkcji. Wypelnialas formatke SMS?

Madaa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łódź
właśnie chyba tego nie wypełniłam, bo funkcje mam, sprawdza się to?

Do góry Bottom