Mnie już nic nie zdziwi, według clip-a wtryski które włożyłem na wymianę mają gorsze korekty od moich a na nich samochód nie ma żadnych wibracji. Z tego co mówił mi kolega który sprawdzał mi to wszystko clipem jeden z moich wtryskiwaczy musiał być wymieniany przez poprzedniego właściciela gdyż kod w clipie był inny niż ten na wtrysku, po włożeniu innych wtrysków samochód normalnie palił i jeździł bez ich przypisania. Pomimo tego przypisaliśmy kody nowych wtryskiwaczy tak aby już było tak jak trzeba. Objawy były tak dziwne, tak nietypowe, połączenie wszelkich usterek w jedną. Wskazywało to na dwumasę, krzywe półosie, jakieś bicie na kołach, pojawiał się też taki dźwięk podobny do wytwarzanego ciśnienia do tego te poprawne korekty wtryskiwaczy. Tak więc nie dziwię się, że żaden z mechaników jak też ludzi z forów internetowych nie wpadł na to, że winne są wtryski.
Ja je wymieniłem tylko dlatego, że to była ostatnia rzecz nie wymieniona po tym to został już tylko sterownik silnika z tym, że ze sterownikiem więcej grzebania tak więc decyzja zapadła, że lepiej zabrać się za coś mniej pracochłonnego.