czuć mrowienie pod dupą )fotele się trzęsą proszę o podpowiedz
nawet w FSO 125 p było jeśli wiesz co to takiegoW żuku to normalne .
jeżeli masz problemy zdrowotne to polecam
podpora wymieniona wymieniłem krzyżak ale był zaprasowany ja zrobiłem metodą warsztatową bez wyważania może to jest przyczyną ba nadal są troche mniejsze drgania![]()
Prawdopodobnie.
Albo:
![]()
e pozwalaj i sie ciesz z przyjemności bo widzę że masz chłopie problemŁa twoje auto to prawdziwa orgazmus maszyna. Moje jak by tak robiło to nie pozwolił bym żadnej kobiecie nim jeździć.
wymieniłem krzyżak ale był zaprasowany ja zrobiłem metodą warsztatową
Przede wszystkim to powinieneś się zalogować na forum poprawnej polszczyzny...podpora wymieniona wymieniłem krzyżak ale był zaprasowany ja zrobiłem metodą warsztatową bez wyważania może to jest przyczyną ba nadal są troche mniejsze drgania
to ni
e pozwalaj i sie ciesz z przyjemności bo widzę że masz chłopie problem
Osobą które są laikami w temacie za głupie komentarze bardzo dziękuje forum powstaje po to by rozwiązać jakiś problem by inni mogli na tym skorzystać a więc im dzięki

Nie było mowy o przegubie tylko o krzyżakuPodziel się wiedzą proszę, przecież po to jest forum.
Jak Ty żeś wymienił przegub?
Ła twoje auto to prawdziwa orgazmus maszyna. Moje jak by tak robiło to nie pozwolił bym żadnej kobiecie nim jeździć.
Wymieniłem podpore wału wymieniłem krzyżak nic trudnego jeżeli jest na pierscieniach zegera a tu był zaprasowanyTrza być optymistą. Może wał jest sprawny tylko się śruby poluzowały i jutro Opel wywinie fikołka.
Po co sprawdzać u mechanika jak można w necie.
Także kolego z Hopla powodzonka i przyczepności.
Coś Ty tam człowieku wymienił?